Hogyan védekezhetnék a lehető leghatékonyabban a légkondi káros hatásai ellen?
Kb. egy hónapja dolgozom a munkahelyemen, ahol légkondi van, és ahogy bejött az igazi kánikula, egyből náthát kaptam tőle (nem csak én egyébként, más kollégáim is).
Még mindig nem gyógyultam ki teljesen, bár napról napra jobb (ehhez hozzájárult hogy most volt 3 nap szünetem, tudtam regenerálódni). Én nagyon ritkán fázom meg, még télen sem szoktam, és akkor is "lábon kihordom" - az egyetlen gond, hogy a munkám során egész nap beszélnem kell, és ez rekedten-köhécselve nagyon kellemetlen.
Mivel call centerről van szó, rengetegen vagyunk a helyiségben, az ablakokat nem lehet kinyitni biztonsági okokból, úgyhogy sajnos az nem opció, hogy kilőjük a légkondit.
Most már valahogy csak kilábalok belőle, de pl. ma már a fülem is fájt, gondolom ez is attól lehet, hát most már egész nyáron ez lesz (ugye az a durva, hogy a kánikulától leizzadva lépek be a hűvösbe...)?
Tudok valamit szedni esetleg megelőzésképpen? Vagy a légkondi ellen semmi sem véd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!