Ti hisztek abban, hogy tárgyak, dolgok egyszerűen csak úgy eltűnhetnek?

Most muszáj elmesélnem, mert témába vág:
2 héten keresztül eltűnt a kedvenc melltartóm :D Tényleg! Sehol sem találtam, már a párom viccesen megjegyezte, hogy jó lesz, ha előkerítem, mert kezdek neki gyanús lenni. Ráadásul akkor tűnt el, mikor ő 2 napig nem volt itthon... gondolhatjátok... Az egész házat feltúrtam többször is, még a leglehetetlenebb helyen is kerestem. Aztán egyik reggel benyúltam, és ott volt a helyén... No comment. 2 héten át is onnan öltözködtem, naponta többször benyúltam, válogattam, mit vegyek fel, és komolyan nem hiszem el, hogy egyszer sem vettem észre... Senki nem jár be hozzánk, ketten lakunk. Mai napig nem tudom hová tenni a dolgot :)

Van ilyen.
Nálam rendszeresen.
Most éppen nincs meg a körömollóm és a kistükröm.
A fürdőszobában volt, felforgattam, átnéztem: SEHOL!
Fogadok, hogy meg fogom találni mondjuk a nappaliban, pedig oda se vittem soha.
Tegnap pedig találtam a táskámban egy ősrégi tértivevényt, ami fogalma sincs, hogy hogy került oda, mert nem rég pakoltam át, és nem volt benne!!!
Fura dolgok ezek!

Nagyanyámnak van egy hasonló története még 18 éves korából. Nemsokkal az apja halála után egyik este azt vette észre hogy előtte van felakasztva az apja kedvenc kabátja. Mivel félelmetesen nézett ki oda ment és megfogta hogy igazi e, majd aludt tovább. Másnap nem volt ott a kabát, az anyja pedig azt mondta nem tudja hol van, azt se hogy mi van vele, de a nagyanyámnak azt mondta hogy hülye és képzelődik. Ez is érdekes történet.
...Amúgy szerintem a loú állhat a dolgok mögött.

Nálunk a régi lakásban eltűnt egy bazi nagy doboz adventi csoki, amit barátom anyjától kaptunk azzal a kikötéssel, hogy mindennap egyet ehetünk belőle. A barátom azóta is rámfogja, hogy én ettem meg és kidobtam a dobozát.
De ez nem igaz. Állítom, hogy a föld nyelte el. Én nem ettem belőle az biztos.

Nekem is voltak ilyen tapasztalásaim. Amire emlékszek:
1, az ingám vesztettem el, egy szállodában voltam, egyszerű berendezés. Sehol sem találtuk, mindenhol megnéztük, pedig a szobában hagytam elrakva, máshol nem veszhetett el..
az első ingám volt, és nem is vettem másikat.
2, egy ing, ami nagyon tetszett. Albérletbe is elvittem, és soha se lett meg, se ott, se nálam otthon. Max azt lehet feltételezni, hogy ellopták, de miért csak azt az inget, és semmi mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!