Hiába dörzsölöm össze a tenyereimet, egyszerűen nem akar felmelegedni a kezem. Miért?
bocs, de nem te vagy a kiválasztott.
Orákulum.
Vannak, akiknek hidegebb a bőrük, ezzel nemigen lehet mit kezdeni. Nekem meg pl kicsit melegebb az átlagnál.
Amúgy volt ilyen ismerősöm, aki foglalkozott ilyen energiaáramlással meg hasonlókkal, de elég hideg bőrű volt... ez nem tudom, mennyit ér, de ő azt mondta, ha melegíteni akarta a tenyerét, azt gyertyaláng fölött csinálta :P
Az hogy a kezed hideg az keringés miatt van, hamarabb összeszűkülnek a kézbőrödben az erek, akár már szobahőmérsékleten. Nem probléma ez, gyakran nőknél teljesen hétköznapi.
Az hogy energiát szeretnél fejleszteni és ezotérikus problémát sejtesz a háttérben az mindeképp agyi probléma. Sajnos arra nincs gyógymód.
Köszönöm az értelmesebb válaszokat,a szellemesebbeket pedig díjazom.
Az 1.válaszolót hagyjuk.
A 2.válaszoló válaszát nagyon köszönöm!
A 3.válaszolónak annyit irnék vissza:Hiába dörzsölöm össze gyorsabban vagy erősebben vagy akármi,akkor sem lesz melegebb.De azért köszi Neked is!
4.válaszolónak:Az érszűkületre vagy egyéb hasonlóra már én is gondoltam.Lehet hogy ez a baj.Az,hogy mit "sejtek",az nem válik rögeszmévé,szóval itt nincs agyi probléma.De azért kössz a választ.
07-06 13:37 vok
Nem érszűkületre gondoltam (mint betegség) hanem egyszerűen ilyen a keringésed. Nem baj az, teljesen normális. Nőknek szinte mindig hideg a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!