Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek abban, hogy tárgyak...

Ti hisztek abban, hogy tárgyak, dolgok egyszerűen csak úgy eltűnhetnek?

Figyelt kérdés
Többször volt már ilyen, hogy nyomtalanul eltűnt valamim a lakáson belül. Volt egy órám, egyszer becsúszott a szekrényem mögé. Úgy voltam vele, hogy majd kiszedem mindjárt, aztán elfelejtettem. Eltelt egy bizonyos idő, eszembe jutott, hogy ki kéne horgászni onnan, de nem volt ott. Pedig tuti, hogy oda esett. Felforgattam a lakást, sehol se találtam. Más eset: anyukám karikagyűrűje. Mesélte, hogy egyszer mosogatás előtt letett e szokásos helyére a polcra. Aztán mikor újra fel akarta venni, nem volt ott. Akkor is felforgattak mindent, de nem lett meg. Aztán elköltöztük abból a lakásból és akkor se lett meg, pedig akkor tényleg minden szét lett pakolva. A legutóbbi eset pedig az egyik nyakláncom. Nyár közepe óta nem találom. 3 helyre szoktam tenni az ékszereimet a lakásban. Nincs meg. Ugyanaz a keresési láz, sehol. Átkutattam a zsebeimet, kiszórtam minden ruhámat, minden dobozkát, ágyakat széttoltam, de semmi. Mintha elpárolgott volna. Pedig esküdni mernék, hogy ez is a lakásban veszett el. Mit gondoltok erről? Anyukám végül már azt mondta, hogy adjam fel, ennek szerinte "el kellett vesznie". Amúgy a láncot az exemtől kaptam, sokáig nem bírtam viselni érzelmi okokból, de aztán egy idő után már újra hordtam, mert nagyon szép darab. Ti is jártatok már így tárgyakkal? Hova a fenébe tűnhetnek ezek, ha ezoterikus szemszögből nézzük? És miért?
2012. nov. 16. 15:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
csenőmanóval van dolgod, szar ügy. kiabálj vele! Fenygesd meg angyalokkal, attól visszavesz az arcából. Egyéb segítséget ezós "mester"től tudsz kérni, ha minimálisan ért ahhoz aminek hirdeti magát akkor ezt megoldani a reggeli szarásánál is könnyebb neki.
2012. nov. 16. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Velem is volt már ilyen, hogy lejtettem valamit, és hosszas keresés után sem lett meg, szinte már képtelenségnek éreztem, hogy így el tudjon gurulni. Nálam még az a bizonyos idő sem telt el, egyből nekiálltam, de nem lett meg. Később sem. De nem gondolok arra, hogy teleportáció történt, ahogyan ezt a jelenséget a parapszichológiában nevezik.

Magam részéről nem hiszek benne, de abban sem hiszek, hogy ez lehetetlen. A világ működése és az arról alkotott modelljeink nem teljesen fedik egymást, így nyitott vagyok a lehetőségére, hogy mégis történhet ilyesmi. Ahhoz viszont, hogy elhiggyem, nagyon direkt helyzetnek kellene kialakulnia, talán nem is egyszer.

2012. nov. 16. 15:58
 3/21 anonim ***** válasza:
77%

Talán nyitva volt az ablak és bementek a szarkák?

Az is lehet, hogy felporszívóztad.

2012. nov. 16. 16:16
 4/21 Evele123 ***** válasza:
51%
Velem olyan történt úgy 3 éve, hogy a munkaruhám zsebébe tettem a kulcscsomómat. Nem is kicsi darab és egyszerűen eltűnt!!! Kiforgattam az összes zsebemet, de nem volt sehol. Szólt a főnök valamit, odamentem hozzá, megbeszéltük a munkát. Belenyúltam a zsebembe és ott volt a kulcs!!! Előtte meg nem is tudtam se kitapogatni és sehol sem volt. A mai napig nem tudok rá magyarázatot...
2012. nov. 16. 16:17
 5/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy előfordul Sőt, adott esetben elő is kerülnek bizonyos dolgok, onnan, ahol előtte nem volt.
2012. nov. 16. 16:46
 6/21 Zsizsik666 ***** válasza:
54%
Nekem olyan volt régen hogy egyik osztálytársam ideadta a Pál utcai fiúkat, (egyedül ültem, mert mindig szörnyen rossz voltam, s ha valakivel együtt ültettek, egész órán csináltuk a fesztivált, arrébb is rakták a padot, hátra külön mert súgtam dogákon, ilyen szamárpad volt nekem xD) szóval betettem a padba és óra végére meg eltűnt! Biztos hogy nem lopták el, mert fel kellett volna állnia a mellettem lévő sorban valakinek, hogy elérje. Én sem tudom, mi a magyarázat!
2012. nov. 16. 16:51
 7/21 A kérdező kommentje:

1-es: köszönjük ezt a hihetetlen hasznos és értelmes hozzászólást, leülhetsz.

3-as: a tolvajokat kizárnám...

2012. nov. 16. 17:08
 8/21 Elektronmaghéj19 ***** válasza:
35%
A földönkívüliek lopkodják a cuccaitokat, hogy DNS-mintát/ujjlenyomatokat vegyenek tőletek, ti lesztek a következők!!!
2012. nov. 16. 17:16
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki hülyeséget írt, de én tudom a frankót. Nah szóval, neked tudathasadásod van, és az egyik személyiséged drogfüggő, aki az értékeidet zaciba adja majd, amikor van pénze kiveszi. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért csak értékes dolgok tűnnek el.
2012. nov. 16. 17:50
 10/21 A kérdező kommentje:
Én se vagyok az a típus, aki azonnal ezoterikusan közelítene meg valamit, ha hirtelen nincs rá magyarázat. Én is számba vettem mindenféle lehetőséget (ellopás, felporszívózás, máshol hagytam el csak az emlékezetem csapott be..stb) de nem erről van szó, ez biztos. Anyukám gyűrűje a legjobb példa rá: bármire meg mert volna esküdni, hogy oda tette le ahova, de negyed óra múlva már nem találta.
2012. nov. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!