Kicsit parás vok valaki javaslat?
elég parás ember vagyok szóval este egy reccsenéskor felemelem a fejem de nem mindig.Általában ha unatkozom ,vagy este szoktam olvasgatni ezt a honlapot főleg az ezotéria részt.
Nem tom én sok furcsaságban hiszek bár még konkrét eset nem történt velem (hálaistennek)de nem is akarom. Szerintetek a 3 közül melyik a legvalószínűbb:
-szellemek
-földönkívüliek
-kriptidek (a kriptidek azok olyan lények amelyeknek léte nem igazolt pl: Yeti,Bigfottt (aki nem tudná esetleg).
Nézzük a valószínűségi rátákat, induljon a faaal:
0%
0%
0%
Éééés ennyi volt, a szavazást ezennel lezárom!
A szobád reccsenése kismillió fizikai tényezőtől lehet, hőtágulás, nagyobb hanghatás, erős szél... képzeld, az én szobám is recseg minden este, mégis nyugodtan alszom.
Földönkívüliek, de nem azok a nagyfejű, nagy szemű lények, akik űrhajóval jönnek és embereket rabolnak el, hanem azok, akik nagyon messze élnek más életre alkalmas bolygónkon.
A szellem a leglogikátlanabb a kriptideknek pedig lehet valami alapja.
Szerintem konkrétan a yeti
Komolyan, foglalkozz valami mással (munka, tanulás, barátok)
Senki sem javaslat, esetleg tom.
Párás vok meg akkor van, ha mosogatás után nem száradt még meg. Ilyenkor törölgetni érdemes.
*Bigfoot
Semmi gond, ha ilyen reccsenést hallasz ne foglalkozz vele, csak slenderman próbálja kinyitni az ablakot kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!