Iszonyatosan csikar a hasam! :"C Javaslat?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs miért, pár perce rákezdett, és nagyon görcsöl!2012. okt. 22. 14:07
2/16 anonim válasza:
Próbàlj meg gyertyába emel ni a làbad.
3/16 anonim válasza:
kamillatea, nospa.Ezek jók, ha hasmenés lesz, széntabletta, vagy ami neked beválik.
4/16 A kérdező kommentje:
Hát, lehet hasmenés lesz, iszonyatosan zuborog! Inger még nincs, viszont mindjárt sírok!! Akkor kicsit jobb, ha az oldalamon fekve felhúzom a lábamat. Most is úgy írok, fekve. Fel nem nagyon akarok/tudok kelni, de szerintem nospa nincs itthon, a kamilla tea pedig tuti, hogy egy hete fogyott el. Micsináljak? Egyre rosszabb, nagyon borzalmas!
2012. okt. 22. 14:22
5/16 anonim válasza:
Melegbe takard be magad. Ha el tudsz menni Wcre, jobb lesz. Kitartás!
6/16 Mara Acoma válasza:
A szélgörcs okozza, akkor azzal mozogni kell. Próbálj meg feceregni, hogy beinduljon a bélmozgás, lehet hogy csak annyi a baj. Nekem is volt ilyen sokszor, nem jó ha egy helyben kucorogsz. Ha nem tudsz felkelni mászkálni kicsit, akkor hason fekve, háton fekve mozgasd magad (csípődet). Remélem segít.
7/16 A kérdező kommentje:
Masszírozom a hasamat, és mozgok, de nem jobb! :"(
2012. okt. 22. 14:38
8/16 A kérdező kommentje:
Végre van inger, viszont nem jön semmi! Negyed órát gubbasztottam, és csak egy kis szél volt. Már majdnem meg is örültem, de a csikarás nem múlt el, és azóta nem is jön semmi
2012. okt. 22. 15:00
9/16 anonim válasza:
Akkor ha nincs kamillatea, igyál kávét.
10/16 Mara Acoma válasza:
Azt ki is felejtettem, tényleg! A kávé jó hashajtó, jó erőset igyál. Tuti kaki:-) Meg ami szokott használni (sokszor görcsöl a hasam mensi előtt) meleg ülőfürdő pl. kamillás-cickafark teás. Csak le kell forrázni a füveket, hideget engedni és beleülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!