Iszonyatosan csikar a hasam! :"C Javaslat?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs miért, pár perce rákezdett, és nagyon görcsöl!2012. okt. 22. 14:07
11/16 A kérdező kommentje:
Na, végül csak összejött! Volt egy szilárdabb szakasz, ami dugót képzett, azzal nagyon erőlködtem, de semmi. Fel kellett tennem egy glicerines kúpot, az végre használt. Kijött egy jó nagy adag, de sajnos még mindig zuborog. Az előbb még nem jött több, de miután ittam egy pohár vizet, ismét iszonyatosan beindult a bélmozgásom. Elegem van!
2012. okt. 22. 16:13
12/16 A kérdező kommentje:
Azóta 3-szor voltam WC-n, de még mindig nagyon csikar a hasam :( innom muszáj, hogy ki ne száradjak, de attól mindig újra beindul. Tudtok valami módszert, a széntablettán kívül, ami megfoghatná végre a hasam?? Nagyon szenvedek. :"C
2012. okt. 22. 17:12
13/16 A kérdező kommentje:
5 adag, honnan jön ennyi?! Nagyon görcsöl a hasam, iszonyúakat nyilall. Ötlet??
2012. okt. 22. 17:25
14/16 Mara Acoma válasza:
Lehet vírus, de lehet hogy valami romlott kaját ettél? Én inkább most már felhívnám az ügyeletet, hogy mi legyen... Még ha nem is mész el, legalább mondanak vmi értelmeset. Egy telefont megér, lehet hogy többet mint a fórumozás.
15/16 A kérdező kommentje:
Már jól vagyok. Most, hogy utólag belegondolok, nem is kell csodálkozni, én ettem össze-vissza mindent. Vasárnap a mamáméknál ebédeltünk, és csilis bab volt, és valami aszalt szilvás, diós süti. Vacsira ettem a szombatról megmaradt lencselevesből, reggelire pedig egy magvas zsömlét egy nagy pohár kefírrel, és tejes kávét( a tejes kávétól általában mindig rámjön a nagy dolog, de tegnap reggel nem, csodálkoztam is miért, de aztán megfeledkeztem róla), tízórainak pedig magvas gyümölcsjoghurtot, és mivel nagyon megszomjaztam, kb. fél óra alatt elfogyasztottam egy fél literes, 50%-os cappy őszilét. Ebédre nem kívántam semmit, gondoltam később eszek, és lefeküdtem aludni egyet, és arra ébredtem, hogy nagyon csikar a hasam. Szerencsére estére rendbejöttem, ettem egy kis krumplipürét, és háztartási kekszet. Legközelebb jobban odafigyelek, mit eszek.
2012. okt. 23. 14:54
16/16 anonim válasza:
Azért kemény, hogy ezeket így megosztod velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!