Materialisták, mit adott nektek a hitetek?
Az ember eredendően Istenben(Jahve, Jézus, Sátán, Vízisten, UFÓK) hisz, minden gyermekben ez benne van, aztán az iskola kiöli ezt a spirituális érzékenységet belőle és materialistává neveli, pedig a mai kvantumfizika is bebizonyította, hogy a tudatnak hatalma van az anyag felett !
Az érdekelne, hogy nektek mit adott az anyagterememtő központúság ? Miben fejlődtél szellemileg, ha egyáltalán ez előremutató, hogyan érzed ? Mennyire kopár vagy lelkileg, mit érzel ? Nem hiányzik valami, meg tudod ezt relevánsan fogalmazni magad számára ?
Kedves Bíró Miklós!
Szeretném, ha valamivel indokolnád azt, hogy én miért hazudta, illetve mi zagyvaságot mondtam.
Nyitott elmével járok (szerintem), a kritikát elfogadom akkor is, ha rossz, de valami érvet mutass fel legalább.
#22-es
Hát nehezen,de azért mégis rászánom magam a válaszra.
"Az ember eredendően nem hisz. Tán nem is gondolkozik (?)ehez kellenek e szülők."Ki mondta ezt neked? És miért hitted el? Mert hinni akartad? Egy pici gyerek már ahoz is,hogy járni kezdjen meg kell gondolni hogy csináljam?
"Einstein nem bukott meg matekból,ez egy városi legenda"
Nem gondolod,hogy nagy port vert volna ekkora zseni esetében ez az állítás ha nem lenne igaz?
Több is van de csak a nagy tévedéseket ragadom ki: (válaszolhatsz,de arra méár nem fogok válaszolni)."Lelki kopárság nem létezik,hisz mindenki érez valamit."
A kopárság,sivárság nem az érzéshiány,hiszen még egy pszihopata is érez.
A többit majd te magad fogod megcáfolni,ha nem most,majd évek múltán.
"Einstein nem bukott meg matekból,ez egy városi legenda"
"Nem gondolod,hogy nagy port vert volna ekkora zseni esetében ez az állítás ha nem lenne igaz?"
Fordított jegyszámozás... Einstein kitűnő volt matematikából. Ennyi.
Nem gondolod,hogy nagy port vert volna ekkora zseni esetében ez az állítás ha nem lenne igaz?
Szerinted hány ótvar baromság létezik amit mindenki hisz és érvként támaszkodik rá? Elég egykét kérdést itt elolvasnod, hogy példát találhass.
Irónia ON
"Az ember eredendően Istenben(Jahve, Jézus, Sátán, Vízisten, UFÓK) hisz, minden gyermekben ez benne van"
Így van. Teljesen egyértelmű, nem véletlen, hogy a kisbaba első mozdulatai között a keresztvetés van, meg a kezét is összeteszi már az anyaméhben is. Sőt ahogy én hallottam a Discovery-n, mikor felsír gyakorlatilag Jahve nevét mondja, csak artikulátlanul. Ezt brit tudósok is bizonyították!
"aztán az iskola kiöli ezt a spirituális érzékenységet belőle és materialistává neveli, pedig a mai kvantumfizika is bebizonyította, hogy a tudatnak hatalma van az anyag felett!"
Egyetértek. A mai iskolákban szürke kezeslábasba kényszerítik a gyerekeket, és a mellükön nevek helyett számkódok vannak. A biztonság kedvéért, hogy semmi spiritualitás ne maradjon bennük lányoknak-fiúknak egyaránt kopaszra nyírják a fejüket évnyitó után. Heti háromszor van ateizmus óra, és materialista délutáni foglalkozást is már beiktattak államilag.
"Az érdekelne, hogy nektek mit adott az anyagterememtő központúság? Miben fejlődtél szellemileg, ha egyáltalán ez előremutató, hogyan érzed? Mennyire kopár vagy lelkileg, mit érzel ? Nem hiányzik valami, meg tudod ezt relevánsan fogalmazni magad számára?"
Úúú hát szellemileg nulla vagyok. Gyakorlatilag azt se tudom, hogy a 2+2 milyen étel. Lelkem nincs, naponta 2 kislányt erőszakolok meg, és addig meg sem állok, amíg 3 nyugdíjast fel nem rúgok a buszon, és 5 macskát meg nem fürdetek savban. Érezni nem szoktam semmit, főleg nem a forró sütőt. Ha egy lány megpuszil, körülbelül úgy reagálok rá, mint C-3PO. Gyakorlatilag egy droid vagyok.
Irónia OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!