Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Materialisták, mit adott...

Materialisták, mit adott nektek a hitetek?

Figyelt kérdés

Az ember eredendően Istenben(Jahve, Jézus, Sátán, Vízisten, UFÓK) hisz, minden gyermekben ez benne van, aztán az iskola kiöli ezt a spirituális érzékenységet belőle és materialistává neveli, pedig a mai kvantumfizika is bebizonyította, hogy a tudatnak hatalma van az anyag felett !

Az érdekelne, hogy nektek mit adott az anyagterememtő központúság ? Miben fejlődtél szellemileg, ha egyáltalán ez előremutató, hogyan érzed ? Mennyire kopár vagy lelkileg, mit érzel ? Nem hiányzik valami, meg tudod ezt relevánsan fogalmazni magad számára ?

2012. okt. 27. 10:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
61%
A hit èrzèst kicserèltem bizalomra, nagy önbizalommal rendelkezem, ezàltal agyalàs helyett èlvezem az èlet minden pillanatàt ;-) .
2012. okt. 27. 10:31
 2/35 anonim ***** válasza:
A qfizika valóban feje tetejére állította a dolgokat:)
2012. okt. 27. 10:43
 3/35 anonim ***** válasza:
71%

" a mai kvantumfizika is bebizonyította, hogy a tudatnak hatalma van az anyag felett !"

Ugye nem a fotonos kísérletre gondolsz? Mert ha igen, akkor szerintem tanulmányozd még pár órát, mert annak a kísérletnek semmi köze a tudathoz, csak a fotonok térbeli és időbeli elhelyezkedéséhez.

De hadd kérdezzek én is vmit. Akinek megmaradt a spiritualitása, és az iskola nem "ölte ki" belőle, az hova jutott fejlődésben? Sehova, ugyanolyan ember maradt mint a többi, csak elhisz minden sz*rt amit írnak neki, h ő kiválasztott meg ilyenek.

Még 1 kérdés. Többször írta vki, lehet h pont te kedves kérdező, h az iskolák direkt a butításra vannak, és h a fizika amit tanítanak pl, az hazugság stb stb. Ezt mióta gondolod így, mióta Te is kijártad az összes osztályt? Mert akkor te is materialista lettél. Vagy egyik napról a másikra visszanyerted a spiritualista egyéned? Gondolom előtte írt neked vki Alajéról és a háttérkormányokról, attól változtál meg:D

Nem tudom mit kell itt uszítani a népet azzal, h iskola nélkül mindenki Harry Potter lehetne, és szellemekkel suttogó. Baromság.

De h a kérdésedre is válaszoljak: Mi hiányzik? Az h akik a reptoidokban, annunakikban, Alajében és hasonló baromságokban hisznek, azok eltűnjenek erről a bolygóról. Na nekem ez hiányzik.

2012. okt. 27. 10:43
 4/35 A kérdező kommentje:

Tudod mi lett belőle ? Hát Einstein ! Ő megbukott matekból és végig bukdácsólta az iskolát, azt mondta hogy el kell felejteni vizsga után mindent hogy az ELME tiszta maradjon és az ember józan észel gondolkodjon.

A qfizika szerint van visszahatása a multbeli eseményekre a tudatnak és azt is tudjuk befolyásólni hogy részecskeként vagy hullámként márjük meg a foton.elektron párokat, ergó a másik párjának anyagi természetét tudjuk befolyásólni, mivel ezen kvantumszámok szimmetrikusak.

Einstein az élő példa rá és sok megtért fizikus, hogy az anyagelvűség csak ilyen embertelen világot teremt mint a mai, ahol milliók éheznek és halnak éhhen

2012. okt. 27. 10:50
 5/35 anonim ***** válasza:
69%

Holisztikus szemszögből vizsgálva analógiás tudást birtokolsz, a Naprendszer hierarchikus karmájának szintjén. Az ezoterikus kozmogenezis és antropogenezis együttes tanulmányozása remélhetőleg alapul szolgál arra, hogy ráépítsük a karma törvényének, a karma és a szabad akarat duális jelenlétének végtelenül komplex, csodálatos bölcsességű rendszerét. Fejlődni csak hibákon keresztül lehetséges. Az Ember alapjában véve jóindulatú lény és csupán az alacsonyabb vibrációk azok amik bevezették a negatív vonásokat, amik sok lelket lehúztak. A dolgok a távolból titkos szimpátia útján hatnak egymásra, és az impulzus átvihető az egyikről a másikra ezen hasonlóság felhasználásával.

Remélem érthető voltam :)

2012. okt. 27. 11:38
 6/35 anonim ***** válasza:

"Einstein az élő példa rá és sok megtért fizikus, hogy az anyagelvűség csak ilyen embertelen világot teremt mint a mai, ahol milliók éheznek és halnak éhhen"

Ha senki nem járna iskolába, mert ott csak butítják a népet szerinted, akkor milyen világ lenne? Hát nem jobb az biztos. Hacsak nem akarsz visszafele fejlődni.

2012. okt. 27. 11:46
 7/35 anonim ***** válasza:
69%

5-ös. Látom bejött az ezo bullshit generátor! ;) Tetszik nagyon amit írtál. Nagyon karmikus kis iromány!

Muriel Schlong!

Rontás és vízkő oldó

2012. okt. 27. 13:09
 8/35 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon tetszik :D Jó kis dolgokat lehet vele írni.
2012. okt. 27. 13:12
 9/35 anonim ***** válasza:
76%

Einsteinnek a fizikatanárral volt baja, mert más szemszögből látta a dolgokat, és akkor még konzervatívabb volt az iskola annál, hogy akárki beóbégasson sebességtől függő tömegeket. De nem mosandó össze az itt hömpölygő penészes ragálymém adathulladék fasságokkal. Újra előjött az ismerem a kvantumfizikát 3 cikk után tehát tudom hogy magyarázzamm meg a baromságaim.

Az iskola butít?

Ez egészen egyenesen ellentmond mindennek. Megtanulsz írni és olvasni, számolni, és a fizikát. Szerintetek miért van a középiskolai fizika középiskolai jelzővel ellátva. Azért mert ha nem bírod kinyomni a 30kg-t ne akarj 100-al szériázni. Egy szintig el kell jutnod, hogy felülbírálhasd az addig tanultakat.

Az iskolában olyan dolgokat tanulsz meg, amiket egy idő után te fogsz meg cáfolni, de egy ideig megállják a helyüket. A lényeg az agy logikus, kognitív képességeinek fejlesztése és a memória tuningolása és a kreativitás kibontakoztatása. Az emberek egy része megelégszik az érettségiig tanultakkal, és nem tanul tovább,el megy dolgozni, mert abban jobb és úgy többet tud adni. De azt mondani, hogy az általunk tanult fizika baromság rendkívüli méretű száraz fehér porladó kulára enged következtetni valahol a hipotalaumusz elülső részébe ágyazódva. Ha példát kérsz, akkor elég jó példa az is, hogy olvashatod azt amit most ide leírtam.

Ezzel kapcsolatban pedig a legfontosabb dolog, hogy nincsenek agymosottak, illetve csak annyira agymosott mindenki, amennyire hagyja magát.

Hányszor kértelek téged (az összes álnevedhez külön leírva), és a sok hozzád hasonló fotelsámánt, hogy mondjátok el, hogy nektek miért jobb hogy nem vagytok agymosottak. Miben nyilvánul meg az hogy én az vagyok, és mivel rosszabb az életminőségem a tiédnél. Válasz semmi, esetleg törlitek az írást. Attól, hogy láttad a mátrixot, még nem keltél fel a takonnyal teli kádból, főleg nem úgy, hogy már a mátrixot is te találtad ki.

Jön az átlag szkeptikus az iskolában tanult, egy nagy tagú közösség által elfogadott eddig jól helytálló axiómákra épített világképével, és egyénfüggő belső spirituális hitrendszerével, és kérdőre von, viccelődik azon, hogy azt mondod, hogy Jézus UFÓ, Jehova gyík, A Youtube hetente 3 videóval igazolja, hogy az idegenek úgy rohangálnak, mint a bazári majmok. Igazolni nem tudod, csak pár külföldi, vagy magyar freeweb, vagy g-link szintű hobbi honlappal, mert hát ugye ott olvastad. Erre a forrásra és spirituális blikk magazin jellegű katyvaszra épített "ezo"szemétdombodról a többi kiskakassal pedig lehurrogod a másik oldal képviselőit.

Tehetnéd a bárdolatlan esetenként modortalan, alapból gúnyolódó hangvétel miatt, mondván, hogy attól, hogy elsőre fasságnak tűnik még két ember között lehet értelmes kommunikáció. De nem teheted, mert millió egy olcsó fogalmazástani eszközzel hirdeted, hogy a kérdésed bizony felhívás keringőre.

Pl:

-Néha odabiggyesztitek, hogy kételkedők kíméljenek (, tehát csak velem egyetérteni lehet). ----Vagy el lehet húzni (Ebben igazad van de nem akarom beismerni)

- De a legalja az, hogy mindenki agymosott.

- Az ezotériához alig van köze, alapból csak olyan téma, ami alaptalan és szélsőséges, hogy mindenki megmozduljon

-Az alap helyesirási hibák mellett, direktbe jól elkülönülő ordító hibákat ejtessz, hogy a nyelvtennácik legaláb 2-3 szor figyelmeztethessenek a posztban.

-A fizikusok és elméletek terén meg olyan hiányos és félreértelmezett tudásbol vont ok le meredek következtetéseket, hogy ülve vesz levegőt aki látja.

Mindezek után ne legyetek meglepődva, ha trollkodnak. Én például nagyon szeretem az ilyen kérdéseket unalmamban szét trollkodni, izomból. Móka.

Üdv!

Információ kapitány az intellektuális multiverzum erektáló adat phallosa

2012. okt. 27. 13:13
 10/35 anonim ***** válasza:
4%

"Az ember alapjábanvéve jóindulatú lény..."

Ugye te elefántcsonttoronyban élsz. Meséld már el milyen az belülről. Nem tudod mennyit loptak az mszp-sek? Nehogy azt mondd,hogy tudod! Csak azt tudod ami lelepleződött.És a többi mennyi lehet?

Vannak jó emberek is én is tudom. A többség viszpnt végletekig önző.Itt is láthatod: mindenki a saját,jónakvélt felfogását igyekszik elfogadtatni a másikkal,csakhogy jóllakassa vélt igazát,eszébe se jut mit rombol le a másikban. Vannak nagyon szegény emberek,. köztük a legszegényebb az akinek már reménye sincs,mert valamelyik óriási tudású materialista elvette tőle a Reményt.

Jó ha tudod: Ha Isten nem lenne ki kéne találni. szerencsére nem kell,mert már akárhányszor kinyilatkozta Önmagát.- Aki nem hiszi,járjon utána.- Néha nagyon nevetséges aki belebotlik sját bizonygatásába. Így jártak a materialisták is. Ma már csak az veri a hitetlenségi tamtamot aki még a saját tudományával is szembefordul.

2012. okt. 27. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!