Hisztek benne? (lent)
Noh, még akkor két tényezővel kiegészítem meglátásom:
- A karmát is muszáj figyelembe venni. Ezáltal sokszor a legmélyebb hit, beleélés is ideiglenesen akadályozva lehet, akár évtizedekig, vagy több inkarnációban is.
Sőt, pl. bizonyos dolgokat akárhogyan -lazán, szenvedélyesen stb- elképzeltem, és hittem bennük, inkább az ELLENTÉTE történt meg! Mondom, bizonyos dolgok esetén! Azon dolgokban karmikusan az ellentétét kellett átélnem évekre, ezek szerint.
Míg amikor lemondtam azokról, akkor egy részük esetén már nem következett be az ellentéte legalább, sőt akad, ami megvalósult! Mondom, pusztán a lemondás miatt! Tehát összetettebb kérdés ez, mint aminek látszik. ;) Egyébként a keleti filozófiák közül több is utal a lemondás bizonyos módozataira, mint spirituális fejlődést segítő tényezők.
- Én személy szerint alapvetően nem hiten keresztül viszonyulok a létezéshez. Bár ki mit ért hit alatt, ugyebár... Megérzéseimre, tapasztalataimra, gondolkodásmódomra építek inkább.
Ettől függetlenül tudomásul veszem mások másfajta hozzáállását, amíg az nem okoz alaptalan akadályt, ártást más élőlény, ill. más élőlények irányába. (Az önvédelem viszont megalapozott.)
Az álom az álom :-)
A vágy,ötlet,akarat,tanulás,tervezés,kemény munka pedig egy olyan eredményt hozhat ami másnál az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!