Vonzás törvénye, Titok, hisztek benne?
A magyar babonákban, hagyományokban sokszor pont az ellenkezőjét mondják:
El ne kiabáld!
Ne igyál előre a medve bőrére!
Ne vegyél előre babaruhát!
stb.
Ismertek még ilyeneket?
nem, ez tényleg arra való, hogy a naív olvasókon meggazdagodjon a "kedves" szerző.
az meg tökre természetes, hogy aki önsajnálatban él, az nem halad előre, aki meg tesz valamit, az meg igen.
ebből nem kellett volna könyvet írni, meg közhelyekkel teli filmet forgatni.
Szia!
Én csak nemrég ismertem meg ezt az egészet, de nagyon tetszik, és be is sikerül "vonzani" dolgokat, egyenlőre még csak a kisebbeket. :) Az egész alapja a pozitív gondolkozás. Rosszabb nem lehet tőle az életed, csak jobb, hogy ha elkezdesz pozitívan gondolkozni.
Ne hallgass a kétkedőkre. A Titok c. könyv és film(ami mellesleg ingyenesen letölthető, tehát semmilyen hasznot nem hoz a benne szereplőknek és semmilyen kiadónak) egy létező jelenségről beszél, modern és kissé tudományos köntösbe dugva. Lényegében a "mágiáról" beszél, és hidd el, beválik, ezt én saját magam tapasztalatából mondom. A vonzás törvénye igenis létező dolog, nyugodtan ki lehet próbálni, nekem kézzelfogható dolgokat hozott ez, igaz nem egyik pillanatról a másikra.
Marivs
jah a film a teleshop es egy c kategorias szekta szinvonalat hozza, persze, hogy ingyenesen letoltheto:)
jah nem hosz hasznot jaja. SZerinted a probahetvege az autokereskedoknek nem hosz hasznot? hisz ingyen probalod ki a verdakat az meg benzin, meg munkaero, meg reklam...
Nyilvanvaloan kozvetetten termeli a szektamovie a hasznot a keszitojenek, amikor valaki megnezi, azt mondja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hat akkor megalmodom a lottootost, oszt bejon. Majd nem jon be, es elkezd a temabavago irodalmat beszerezni, hogy hatha rosszul gondolt a 4 dekkes yachrtra ami azota sem jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!