Mit tudtok a "fiatalság forrása" ról? Hisztek benne?
A lifenetwork-ön volt egy adasban egy kisgyerek, aki 2-3 eves kora ota allitolag nem öregszik egy genhiba miatt. Pl. 20-30 eves es meg mindig 3-nak nez ki.
Szerintem nincs örök fiatalsag, mert a test egyszerüen nem olyan termeszetü, egyszerüen elhasznalodik, erre az eletre van csak teremtve. Szerintem vagy hirtelen mas okbol halaleset törtenik a fenti esetben, vag mas ok, amiert majd hirtelen pl. 2 nap alatt megöregszik, mielött meghal az illetö.
Minden valtozo, meg ilyen genekkel is kell legyen valami valtozas evröl-evre, naprol-napra...
Amugy en nem hiszem, hogy boldogabb lennek a 20 evvel ezelötti testemben, 18 evesen. Valahogy minden kornak megvan a maga szepsege, mar az szep, hogy atelhetem. Persze akinek betegsege van, vagy le akar fogyni, az mas, de az szerintem tevesen gondolja, hogy a 18 eveskori alakjat/testet akarja vissza, inkabb a mindenkori egeszseges testeben, jo alakjaban erezne jol magat.
A sejtek folyamatosan cserelödnek, es cserelödhetnek termeszetesen rugalmasra, egeszsegesre, dehogy mindig ugyanarra, ugyanolyan informaciot hordozora? Unalmas lenne, mert szerintem akkor nem lennenk mindig többre kepesek...
Ez nem "humorszák"? Humorzsákot akartál írni, nemde?
Amúgy meg poént írtam, mert tanult ember egyből felismeri a hülyeséget még kérdés formájában is! Azaz vagy poénból íródott a kérdés, vagy (és ez a rosszabb változat) komolyan kérdezel ekkora baromságot.
Kicsit jobban kellett volna hajtani a suliban, akkor jobban menne a helyesírás és a gondolkodás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!