Ti mit gondoltok az életről?
Az életben adódnak olyan helyzetek , hogy padlóra kerül az ember, és olyan nagy a fájdalma, hogy nem bírja elviselni magát a létet...te most pont egy ilyen hullámvölgyben vagy. Szar ügy, tudom, de bármilyen nehéz is, el kell fogadnod és meg kell békélned saját magaddal. DE! Ilyenkor sosem az a megoldás, hogy a szőnyeg alá söpörjük... menny mélyebbre a problémában, és akkor egyszer, ha már elég mélyen vagy, és kibírhatatlan a szenvedésed, azt fogod érezni, hogy kitisztult minden, és mindent a saját maga valóságában fogsz megtapasztalni...tudom, hogy nagyon meredek a téma, és nehéz befogadni, amit írtam, de tapasztalatból mondom. Egyébként, míg benne vagy a problémában, addig csak a káoszt látod, de ha pár év múlva visszatekintesz, azt fogod tapasztalni hogy ez a hullámvölgy elindított téged valamerre...
Itt egy jó kis videó Popper barátunktól, nagyon hasznos dolgokat mond: http://www.youtube.com/watch?v=_i9dV9XvWpg
Egyébként ha beszélgetni akarsz róla, írj nyugodtan privátot.
Talán nem jól van fogalmazva a szenvedéssel kapcsolatban..
Amit elmélyíteni kell, az a megismerés--> ez adja az értést--> ekkor érti meg valaki az értelmét az eseményeknek, jelenségnek (általánosságban )
Nagyon érdekes, ahogy ezzel kapcsolatban Thomas Mann ír, a Tonio Kröger-ben (ezt érdemes, Kérdező, elolvasnod):
"a lélek megismerése egymagában menthetetlenül mélabússá tenne minket,ha a kifejezés öröme fel nem vidítana..."
----
igen, a megismerés szenvedéssel jár, ha a dolgok mélyére látunk tragikusak... de: valahogy kifejezni- az ami miatt érdemes..
Tehát, Kérdező, valamilyen kifejezésben, amit szeretsz gyakorold magadat. Szükséged lesz rá.
Rajz, festés, tánc, zenélés, éneklés, írás, valami, amit Te hozol létre, abból a háttérből ugyan, amilyen megismerésre jutottál a világban - de teremtő, alkotó erővel. Kell az. Ne törődj az eredménnyel- maga létrehozás folyamata, a lényeg, az, ami jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!