Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az életről?

Ti mit gondoltok az életről?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve foglalkozom ezzel mivel már szüleim nincsenek...igy foglalkoztat hogy miért kapjuk sokszor a rosszat és a szenvedést olykor meg vidámságot és derűt..egyszerűen nem értem....sokszor olyan jó érzéseim vannak mert tudom hogy belül jó vagyok de sokszor meg átgondolom hogy milyen dolgok mennek a világba és hogy milyen rosszak vagyunk egymáshoz és annyira rossz érzés...nektek is szokott ilyen lenni? 16/F
2012. okt. 22. 20:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy ilyen mély gondolataid, érzéseid vannak, összefügg az életeddel (saját tapasztalat- korán néztem szembe ezekkel én is- és nem lehet kikerülni, hogy felmerüljenek a nagy kérdések.. csak nekem már több idő telet el azóta.. többet értettem meg belőle)

Jó és rossz.. különösen fonódik néha össze..

Weöres Harmadik szimfóniában írja:

Itt minden örömbe

bogárka vész,

s a fájdalom mélye

tiszta méz.

[link]

2012. okt. 22. 22:08
 12/30 anonim ***** válasza:
5/11: Teljesen egyetértek veled,de nem muszály, hanem muszáj,így kell leírni helyesen!!!
2012. okt. 22. 22:14
 13/30 anonim ***** válasza:
12.válaszoló,igen tudom,már én is észrevettem,na de nem baj,ennyit még elnézhettek nekem.:))
2012. okt. 22. 22:23
 14/30 anonim ***** válasza:

13 na jó, most az egyszer megbocsátjuk.. :)

mert igen szépet írtál az 5-ben :)

2012. okt. 22. 22:32
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Elég hülye egy játék, de a grafikája az nagyon ott van.
2012. okt. 22. 22:34
 16/30 anonim ***** válasza:
A lélek fejlődik, hogy visszatérjen Istenhez.
2012. okt. 22. 22:36
 17/30 anonim ***** válasza:
14.válaszoló:ohh,tudom...még én is meghatódtam miközben irtam :'(
2012. okt. 22. 22:39
 18/30 anonim ***** válasza:
Jah és azt még elfelejtettem mondani,hogy szeretlek titeket. ♥♥♥
2012. okt. 22. 22:43
 19/30 anonim ***** válasza:
óóóó:) én is szeretlek titeket <3
2012. okt. 22. 22:58
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
fiatal vagy még, sok mindenre rájössz később. ILyen idősen én is azt hittem, hogy már tudok mindent, aztán még az elmúlt években is rengeteg tapasztalatot szereztem, és sokat tanultam. Azért így történnek a dolgok, mert egyszerűen ilyen az élet. Rossz is, jó is. Bármi megtörténhet bármikor, és az ellenkezője is. Az emberi agy meg egy elég bonyolult szerkezet, érzelmileg is, és összezavarodik sokszor. Én is emlékszem, hogy annak idején miket gondoltam, miket képzeltem és hogy ma mennyivel érettebben látom a dolgot. Mintha kitisztult volna a világ. A baj ott van, hogy az ember sok mindent beképzel, aminek semmi értelme sincs. Nem kell keresni a dolgok mögtt semmilyen hátsó szándékot, vagy irányító erőt, csak egyszerűen ilyen az élet, megy magától, akár veled, akár nélküled...
2012. okt. 22. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!