Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az életről?

Ti mit gondoltok az életről?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve foglalkozom ezzel mivel már szüleim nincsenek...igy foglalkoztat hogy miért kapjuk sokszor a rosszat és a szenvedést olykor meg vidámságot és derűt..egyszerűen nem értem....sokszor olyan jó érzéseim vannak mert tudom hogy belül jó vagyok de sokszor meg átgondolom hogy milyen dolgok mennek a világba és hogy milyen rosszak vagyunk egymáshoz és annyira rossz érzés...nektek is szokott ilyen lenni? 16/F
2012. okt. 22. 20:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek,én sem tudom,de megértem miért kérdezed.
2012. okt. 22. 20:56
 2/30 A kérdező kommentje:
csak hát most kezdem felismerni hogy milyen nehéz is embernek lenni mert sokmindent igaz negativnak látok de biztos nem vagyok ebben egyedül...
2012. okt. 22. 21:00
 3/30 anonim ***** válasza:
ez nekem is eszembe szokott jutni... néha fájdalmas ebbe belegondolni. Én amikor ilyen hangulatban vagyok, megnézek egy előadást, vagy olvasok egy kicsit:)
2012. okt. 22. 21:04
 4/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy ilyen hamar egyedül kell szembe nézned az élet nehézségeivel.Az öregek azt mondják,hogy derűre ború,borúra derű jön.Ez az élet rendje.Olyan nincs,hogy valakivel csak jó,vagy csak rossz dolgok történnek.Sokkal inkább az elosztásban látom a különbséget.Vannak,akik fiatalon,mások idősebben néznek szembe az élet nehézségeivel.Ez lehet korai gyász,vagy betegség,mindkettő próbára teszi az embert.

Az én élettapasztalatom az,hogy mindig jót kell várni,mindig optimistán kell a jövő felé tekinteni.

2012. okt. 22. 21:05
 5/30 anonim ***** válasza:
78%

Én azt gondolom,hogy ez az egész egy próba,és akármi is történik az ember mindig tanul belőle,és végül,ha már mindent megtanultunk,visszatérünk,haza megyünk,újra egyé válunk...de ez még messze van...addig még nagyon sok mindent túl kell élni,és szerintem nem pozitivan kell látni a dolgokat,hanem reálisan!Csak menni kell előre,nem kell tervezni,mert nincs múlt,se jelen csak a folyamatosság,csak a ma van!

Fúúú na ezt most muszály volt leirnom,megkönnyebbültem..:))

2012. okt. 22. 21:09
 6/30 anonim ***** válasza:
9%
Elmondhatnám, mit gondolok az életről, de az nem az ezotéria kategóriába tartozik. Ez filozófia/vallás.
2012. okt. 22. 21:42
 7/30 anonim ***** válasza:
6-os, most itt kérdezik - érdekel, a kérdezőt is. Mi az élet? hogy határoznád meg?
2012. okt. 22. 21:53
 8/30 anonim ***** válasza:

szerintem nincs értelem dolgok mögött. véletlen az egész. ebből lehet valamit építgetni. ha valakinek kedve van. összevissza elszórt kavicsok és ha kedved van, mondjuk egy spirállá rendezheted. aztán persze szétszóródnak megint. de azért spirállá rendezni klassz.

és készülj fel a később sem lesz tisztán egy öröm menet. főleg ahogy majd esik szét a tested és a kapcsolataid lépésről lépésre :) szóval húzz bele :)

2012. okt. 22. 21:53
 9/30 anonim ***** válasza:

"8szerintem nincs értelem dolgok mögött. véletlen az egész."

-szerintem mélységes értelme van a dolgok mélyén

Te, amikor a fenti dolgot megállapítottad -egy magasabb fórumról - az értelme felől tekintettél a dolgokra. (ez akkor is így van, ha ez a megállapítás negatív) ha nem lenne magasabb szinten: nem tudnál megállapítást tenni.

*

"sokszor olyan jó érzéseim vannak mert tudom hogy belül jó vagyok" - ez nagyon fontos.

2012. okt. 22. 22:00
 10/30 anonim ***** válasza:
jav.:mélységes értelem
2012. okt. 22. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!