Egyesek nagyon dobálóznak itt a frázisokkal: Isten bennünk van, meg körülöttünk van! Bánom én, hogy mikor merre lófrál, csak nehogy már kötelező legyen! Még a végén visszatérünk az inkvizícióhoz! Bennem ugyan egy darab isten sincs, mert nem fér el bennem. Tele vagyok, nem kell, hogy belém másszon, nincs szükségem rá. Odaadom másnak szívesen. Én se akarom kiűzni az istent azokból, akik magukban érzik. Sőt azt mondom: Adj isten egészségükre!
2012. szept. 25. 21:08
17/50 anonim válasza:
Dehogy van bennünk, ne félj! ))) Mi a fenét keresne bennünk, salakanyagot? )) Isten nem egy kukabúvár. ))) Isten a Mindenség alkotója, és nem lehet megmondani, hogy hol van. Nincs fizikailag helye. Nem jár két lábon, nem repked, mint Superman, meg nem kukkol a bokorból. Ő alkotta a világokat, ezt tette. Ennél többet nem tud tenni senki és semmi. Korlátlan a hatalma, de nem használja földi emberek cseszegetésére, gyógyítgatására, vagy foghúzásra. Ő Isten, nem felcser.
2012. szept. 25. 21:15
18/50 anonim válasza:
Így van utolsó, ezt próbáltam megértetni velük...
Minden Istenből van...sejtjeink, tudatunk...környezetünk.
2012. szept. 25. 21:22
19/50 anonim válasza:
De az én sejtem, úgy sejtem nem istenből van, hanem anyagból! Nekem nincs szükségem isten teremtette világra, mert nekem elég ez a valóságos világ is! Olyan nehéz ezt józan ésszel felfogni? Vagy ahova ez az isten nevű micsoda beteszi a lábát, onnan automatikusan elmenekül a józan ész?
2012. szept. 25. 21:37
20/50 anonim válasza:
Én értelek maximálisan. :)
Nem ez a gond...szted az anyag miből áll? Energiából, nem? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!