Előre megálmodok dolgokat, vagy mi ez?
Nos, néha vmi teljesen jelentéktelen dolgot álmodok és amint felkele el is felejtem. Eltelik jó pár nap és egyszer csak ugyanazt látom/átélem amit anno álmomban és eszembe jut a teljes álom. Pl. egyszer azt álmodtam hogy:
-unokatesómmal videójátékozunk és elrontjuk az egyik részt, később tényleg megvalósult ugyanúgy mint álmomban
-hazamegyek hétvégén a koliból, pakolom ki a cuccaim a táskából és van köztük egy rózsaszín-fekete könyv, később egy ugyanilyen boritós könyvet kértem kölcsön egy haveromtól hétvégére
-a tanárral számolós példákat oldunk meg. Pár héttel később a tanár írja a példát a táblára, alig kezdi el írni és beugrik h mi lesz a végső megoldás. Mikor teljesen felírja eszembe jut h ezt már álmodtam
-kosárlabda pálya mellett sétálok 2 haverommal, osztálykiránduláson megtörtént
És hasonlók, ennek mi lehet az oka? Mással is előfordult már? Ha igen, ugye milyen durva érzés?
igen igen, ez egy olyan válasz amit szerintem senki sem tud elolvasni, de azért köszönöm szépen, hogy ilyen nagylelkű vagy hogy válaszolsz, ezer köszönet, az Isten áldjon meg érte!
ui.: van a te nyelvedhez vmien szótár?
Nem tom
De elnezést oda irtam hogy hivnak akor kerem szepen azt irin hogy Mi Ledy Andrea van valmi szotárod bocsi nem akkarok veled kötekedni de ertõ olvasás dárgám
kérlek szépen hagyd abba! mindegyik te vagy és tudod h miért?
1) mindegyik kommented tele van nagyon durva helyesírási hibákkal
2) mindegyiknél ez áll: "A válaszíró 13%-ban hasznos válaszokat ad."
...
Írni nem tudó válaszoló: ez a te kérdésed, nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__3467..
Az írástudatlanság legalábbis stimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!