Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy előre...

Miért van az hogy előre megálmodok dolgokat?

Figyelt kérdés
Ez az egész 8éves koromban kezdődött márpedig anyukám halálával.Egy héten keresztül minden nap azt álmodtam hogy meg fog halni( pedig akkor már pont hogy jobban volt) és ez sajnos be következett. Onnantól kezdve megálmodtam dédim és tatám halált is és persze sok apróságokat. Aztán így voltam a fiúkkal is mindig megálmodtam előre ha esetleg megcsaltak vagy ha valami rossz dolog történt( én ezekre nem mindig figyeltem fel mert akkor úgy tűnt semmi gond nincs) de miután ezek az álmaim mindig be váltak elkezdtem írni az álmaimat ..mindig elmeséltem valakinek hogy ha be következne akkor ne nézzenek hülyének. A barátnőim legtöbbször ledöbbenek mikor egy álmom tényleg be teljesül(és ez elég sűrűn van). Viszont az az érdekes hogy csak a rosszat szoktam megálmodni. Ezt lehet valahogy "fejleszteni"? Mi a véleményetek erről az egészről? Ez hogy lehetséges ? 19/L
2012. aug. 24. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mármint az, hogy tényleg a jövőt álmodnád meg. Éjszaka az agyad rendszerezi a dolgokat. Amiben nappal nem találtál összefüggést vagy voltak olyan kis részletek, amire nem is figyeltél nagyon oda azt az agyad éjszaka megpróbálja eltárolni valahova. Minden összefüggések sorozata. Valamilyen módon minden kapcsolatban áll mindennel. Kis részletek összefüggéseiből lehet következtetni valószínűleg bekövetkező dolgokra.

[link]

[link]

2012. aug. 24. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen :O Nekem nem halállal kapcsolatosak voltak -hálistennek- hanem ilyenek pl:

-unokatesómmal videójátékozunk és elrontjuk az egyik részt, később tényleg megvalósult ugyanúgy mint álmomban

-hazamegyek hétvégén a koliból, pakolom ki a cuccaim a táskából és van köztük egy rózsaszín-fekete könyv, később egy ugyanilyen boritós könyvet kértem kölcsön egy haveromtól hétvégére

-a tanárral számolós példákat oldunk meg. Pár héttel később a tanár írja a példát a táblára, alig kezdi el írni és beugrik h mi lesz a végső megoldás. Mikor teljesen felírja eszembe jut h ezt már álmodtam

-kosárlabda pálya mellett sétálok 2 haverommal, osztálykiránduláson megtörtént

Most ezek jutottak hirtelen eszembe, a legrégebbi amire emlékszem az kb7 éve történt, a legújabb tavaly

22/F

2012. szept. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!