Előre megálmodok dolgokat, vagy mi ez?
Nos, néha vmi teljesen jelentéktelen dolgot álmodok és amint felkele el is felejtem. Eltelik jó pár nap és egyszer csak ugyanazt látom/átélem amit anno álmomban és eszembe jut a teljes álom. Pl. egyszer azt álmodtam hogy:
-unokatesómmal videójátékozunk és elrontjuk az egyik részt, később tényleg megvalósult ugyanúgy mint álmomban
-hazamegyek hétvégén a koliból, pakolom ki a cuccaim a táskából és van köztük egy rózsaszín-fekete könyv, később egy ugyanilyen boritós könyvet kértem kölcsön egy haveromtól hétvégére
-a tanárral számolós példákat oldunk meg. Pár héttel később a tanár írja a példát a táblára, alig kezdi el írni és beugrik h mi lesz a végső megoldás. Mikor teljesen felírja eszembe jut h ezt már álmodtam
-kosárlabda pálya mellett sétálok 2 haverommal, osztálykiránduláson megtörtént
És hasonlók, ennek mi lehet az oka? Mással is előfordult már? Ha igen, ugye milyen durva érzés?
Ilyen velem is előfordult már, többször is. Igen, nagyon durva érzés. Deja-vu a neve. Egyetlen magyarázatot hallottam rá, eszerint az emlékek idővel megváltozhatnak. Amikor látod, hogy bekövetkezik ismét, akkor keletkezik az az emléked, hogy ezt te már álmodtad korábban, pedig valójában nem álmodtál ilyet.
Azért gondolom, hogy ez az igazság, mert ez sosem fordul elő úgy, hogy előre leírod, amit álmodtál, aztán bekövetkezik.
5. Vagyok
Is en nem logtam soha Dices vagyok kepzeld te meg kerdezõ örölj hogy válaszoltam mert csinál hatam volna mást is de irtam a beirást verekedesert kaptam nem pedig logásert soha se logtam
5. Vagyok
Ja tesze mel kerdezö engem te ne szolisál havernak hölgy vagyok ezert el várom a milltó meg szolitásálitást szolisál kisaszonynak missnek vagy ledy vagy szolit hatsz mi ledynek vagy Andrea-ának vagy miss Andrea vagy ledy Andrea-ának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!