Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg itt lesz a világvége...

Tényleg itt lesz a világvége négy hónap múlva?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly, de csak azokhoz szól, akik hisznek benne. Bármily érdekes, én sem hiszek benne, de egyre több sötét, világvégés gondolatom támadt az utóbbi időben. Vannak természeti jelek, és vannak jelek az emberi természetben is.

Józan vagyok, nem szívok semmit, nem vagyok vallásos és a világvégében sem hiszek, de érdekelne, mit mondanak azok, akik igen.

2012. szept. 18. 18:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
óóó lesz itt még azték világvégéről, biológiai háborúról, a mondern civilizáció haláláról, túlnépesedésről jóslat, és akkor még ott van Bane jóslata Newton jóslata.
2012. szept. 20. 20:12
 32/35 anonim válasza:

19-es válaszoló:

"A maja naptár az egyetlen "bizonyíték", aminek egyrészt már akkor sem tulajdonítottak semmiféle jelentőséget, másrészt megtalálták a folytatását is..."

Akkor erre mit lépsz?

A maják 800 éve megjövendölték az első világháborút, Hitler felemelkedését és a 2006. decemberi cunamit, ami letarolta Délkelet-Ázsiát.

Szerinted ezt csak úgy kitalálták? Nem hiszem, hogy tippelgettek, mert nem volt jobb dolguk...

Én nem hiszek semmiféle ezotériás dologban, de ez mégis elgondolkoztat...

2012. szept. 21. 15:31
 33/35 Shai-Hulud ***** válasza:

UTÓLAG persze sok mindent bele lehet magyarázni, és UTÓLAG lehet azt mondani, hogy ezt is megjósolták...

De annyi mindent megjósoltak már, ami nem teljesült, hogy én ezeknek a jóslatoknak nem hiszek.

Ahhoz az kellene, hogy LEGALÁBB a jóslatok FELE beteljesüljön... De hol van ez attól! :-)

2012. szept. 21. 18:13
 34/35 anonim válasza:
és ezt honnan tudod? maja voltál előző életedben vagy a könyöködből sz*ptad ki?
2012. okt. 2. 19:39
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha a maják ilyen okosak voltak hogy megjósolták a háborút meg még ezt is azt is, akkor most hol vannak? Az kimaradt a számításból két háború jövendölést közt, hogy kihalnak? Öreg hiba...
2012. okt. 2. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!