Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg itt lesz a világvége...

Tényleg itt lesz a világvége négy hónap múlva?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly, de csak azokhoz szól, akik hisznek benne. Bármily érdekes, én sem hiszek benne, de egyre több sötét, világvégés gondolatom támadt az utóbbi időben. Vannak természeti jelek, és vannak jelek az emberi természetben is.

Józan vagyok, nem szívok semmit, nem vagyok vallásos és a világvégében sem hiszek, de érdekelne, mit mondanak azok, akik igen.

2012. szept. 18. 18:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
64%

Tényleg itt lesz a világvége négy hónap múlva? -> A kérdésem komoly, de csak azokhoz szól, akik hisznek benne.

Ha csak azok válaszát várod, akik hisznek benne, tehát az igen választ, akkor minek kérdezed meg?

2012. szept. 18. 20:22
 12/35 anonim ***** válasza:
Azért olyan szuper, mert nagyon sokszor akkora mint egy átlag vulkán. nézz utána.
2012. szept. 18. 20:31
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincsenek természeti jelek, az emberi természetben meg szintén nincsenek.

Jó, tudom, voltak mostanában földrengések, meg minden, de ez mindig volt.

Tavaly el is magyarázták többször is, hogy nincs több földrengés pl, mint volt a világban eddig, csak egyszerűen 100000x jobban terjed az információ, mint akár 10 évvel ezelőtt.

2012. szept. 18. 20:42
 14/35 A kérdező kommentje:

"ényleg itt lesz a világvége négy hónap múlva? -> A kérdésem komoly, de csak azokhoz szól, akik hisznek benne.

Ha csak azok válaszát várod, akik hisznek benne, tehát az igen választ, akkor minek kérdezed meg?"

Nem az igen választ várom, csak úgy nem tehetem fel a kérdést, hogy "Ti mit gondoltok a világvégéről, ti, akik hisztek benne?", mert ez nem csevegős oldal, üzenné az automatikus rendszerüzenet. Itt én nem igenre vagy nemre várok, hanem véleményekre, hogy milyen jelekben látják a világvégét. Bibliai jelek vagy valami másik mitológiai jeleit vélik fölfedezni. Most például volt egy tűztornádó Ausztráliában. Ebbe nyomban nagyon sok dolgot bele lehet magyarázni, ilyenekre gondoltam.

2012. szept. 18. 21:05
 15/35 anonim ***** válasza:
56%
És? Bármibe bele lehet magyarázni bármit... Tegnap esett az eső, de tavaly ilyenkor nem, akkor holnap lesz világvége.
2012. szept. 18. 21:07
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja a 13ik válaszoló! 10-15éve istenkirály volt az az ember akinek internete volt, ma meg már alap. Az információ percek alatt körbejárja a földet, és ez a helyzet a pánikkeltő dolgokkal is. Sok mindent ráfognak a 2012. dec. 21. "világvégére": maja naptár lejár, napfolt maximum, Yellowstone parki vulkán, pólusváltás, Nibiru bolygó, Reptoid marhaságokról nem is beszélve, és sorolhatnám...amióta élek túléltem vagy 10világvégét, valószínűleg többet is, csak nem is tudok róla :)
2012. szept. 18. 21:13
 17/35 anonim ***** válasza:
46%

A lényeg a lényeg, valakit elér a világ vége, valakit nem. Az akit érdekel az utána olvas és tisztában van vele. Azok a tények, amik rávilágítottak 2012 decemberére és 2013 elejére (hopp egy újdonság) azok nem mostani információk, hanem több ezer évesek.

Túl sok dolog fog egyszerre történni, ezért felesleges is volna leírni mindent.

Azt is lehet tudni, hogy anno miért mondtak világ végét azokra a dátumokra. De persze aki nem kutat csak a száját jártatja.....

2012. szept. 18. 22:40
 18/35 anonim ***** válasza:
23%
Lehet nektek világvége lesz ,de én egy magasabb szellemi szintre fogok lépni a plejádokkal és a loúkkal együtt.
2012. szept. 18. 22:54
 19/35 anonim ***** válasza:

17. válaszoló, már ne haragudj, de te mióta vagy kutató? Nem fog történni semmi, semmi több ezer éves bizonyíték nincs. És meggyőződésem, hogy te se láttál ilyet közvetlen közelről...

A maja naptár az egyetlen "bizonyíték", aminek egyrészt már akkor sem tulajdonítottak semmiféle jelentőséget, másrészt megtalálták a folytatását is...

2012. szept. 18. 23:42
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

1. megkérdezed, hogy az emberek hisznek-e benne

2. kikötöd, hogy csak az válaszoljon, aki hisz benne

Most akkor mégis mit remélsz a válaszoktól, te agyatlan, kocsonyás véglény?

2012. szept. 19. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!