Benneteket nem bosszant az hogy idejárnak beszólogatni és lepontozni mindenkit azok akik nem hisznek az ezotériában?
Nem értem hogy kinek mi köze hozzá hogy ha valaki hisz a vonzás törvényében, az őrangyalokban, az ufókban vagy a horoszkópban. Vagy bármi másban.
Banyek, azért írnak ebbe a kategóriába az emberek, hogy a hasonló gondolkodásúakkal beszélgethessenek és tőlük kérdezhessenek.
Ez miért okoz bárkinek is boldogságot?
Bocsánat, ezt a mondatot kétfelé akartam bontani:
*Mivel a Drakula után a regényben talált vámpíralak lett az uralkodó, az emberek, akik akartak vámpírokban hinni, onnantól kezdve abban a kelet-európai fajtában hittek. A könyvekből merítették az ihletet az élénk képzeletű emberek, az íreknél is így lett a leanashe-ból a vámpír.
Nem,ha őket ez teszi boldoggá, meg ettől okosabbnak hiszik magukat, akkor pont nem érdekel :) Persze, semmi közük hozzá, mindenkinek joga van eldönteni hogy miben hisz. Tegyük föl, én most izé.. wicca leszek, és a Béla bá lehülyéz. Semmi köze hozzá! De ettől még nem fogok visszaszólni neki, az nem visz semmire.
Nem érdemes.. nos, nem mondom hogy "lealacsonyodni a szintjükre" mert ettől még nem lesznek se többek, se kevesebbek mint Te vagy én, csak szerintem tökre nem azon kell vitázni hogy Panni miért hisz a zombikban Anna meg miért nem...
#8-as,
mit nem tudunk alátámasztani szerinted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!