Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megálmodok egyes pillanatokat...

Megálmodok egyes pillanatokat az életemből. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban van az hogy csinálok valamit és egzszer csak bevillan valami amit már láttam álmomban.Van hogy teljes szavakra, néha mondatokra emlékszem.Néha megilyedek tőle, főleg amikor olyan dolgok villannak be amiket évekkel azelőtt láttam.Ez normális, vagy miért van ez?

2012. aug. 22. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég baj,ha valakinek ehhez helyesírási kéziszótár kell!!
2012. aug. 22. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Drága angyalbögyörőm, azért van az oldalon azon funkciója, hogy a helytelenül leírt szavakat pirossal aláhúzza, hogy ne kelljen helyesírási szótárat használnod és még is le tudd írni helyesen a szavakat.
2012. aug. 22. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

HAIL GRAMMATIK!

Az ilyen jelenségre egy magyarázat, az agyad emléktároló funkciójának a hibája. Vagyis neked a világodat az jelenti, ahogyan az agyad felfogja a világot. Ez így elég kegyetlen, de így van.

Könnyen meglehet, hogy ha beszélsz valakivel (még akkor is ha először látod) az agyad ezt egy régi emlékként tárolja el. Hozzáköti valamihez. Ez teljesen olyan érzetet kelt mintha megálmodtad volna. Figyeld meg, hogy addig nincs olyan érzésed, hogy hopp! na most amit ma álmodtam meg fog történni (vezess álomnaplót nyugodtan) csak amikor bekövetkezik. Akkor jön a déjá vu érzés.

Az agyad rosszul indexelte pedig csak az eseményt. Nem fogod tudni az adott szituációban megmondani előre mi fog történni (még akkor se ha a szituáció közben jön az érzés) de folyamatosan minden új információ egyben hozzáadódik a múltbélihez is. Arról nem beszélve hogy az ilyen kis hibák általában túl gyorsan mennek le ahhoz, hogy közben felfogd hogy mi történik. Csak a végén amikor a friss emléket egy régihez is hozzákapcsolta már az agyad.

2012. aug. 23. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nagy dolgot fogsz véghez vimni! Talán segíthetnénk egymásnak, én pl azt álmodom,fénylek, szárnyam van, és meg védek ,másokat...stb. Üdv Attila!
2012. nov. 29. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
2013. júl. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!