Stella08 kérdése:
Csakratisztítás kristályokkal. De milyenekkel?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy különböző kristályokkal meg lehet tisztítani a csakrákat. Meg van adva hogy melyik csakrához melyik kristály a használandó. Viszont azzal még nem vagyok tisztában, hogy ezeket a kristályokat hol lehet beszerezni? Szoktam látni búcsúkon, vagy turisztikai vársokban bódékban, amik külön erre van felállítva, de nem tudom, hogy ezek lennének-e azok. El is vannak nevezve, h achát, hegyikristály, tigrisszem stb. De valami speciális boltban kell beszereznem a kristályokat a legjobb hatás érdekében vagy ez a "bódés" kristály is megteszi? Szeretnék venni, de tudatlanul nem akartam. Előre is köszönöm a segítséget!2012. aug. 19. 02:41
11/17 anonim válasza:
Az az érdekes ezekben az emberekben, akik állításuk szerint már atlantiszon is főpapok, papnők, mágusok voltak, hogy még mindig részei a reinkarnációs körforgásnak...Pedig elvileg az ottani fejlettségi szint után már nem sokkal a megvilágosodás jönne:) És a teljes lakosság papokból és mágusokból állt, ugyanis aki arra emlékszik hogy atlantiszont élt, senki sem volt közember. Számomra ezért hiteltelenek ezek a beszámolók. Érdekes módon, amikor én reinkarnációs utaztam, sosem voltam sem király, sem pap, sem mágus, mindig egyszerű ember voltam, olyan mint a többi. Nem tudom hogy Doreen Virtue is elhiszi e mindazt amit ír, de ha igen, akkor valaki őt is nagyon becsapta. Persze csak ha nem ő maga csapja be saját magát.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát amit én olvastam, azt írta, hogy atlantiszi papnő volt, akigyógyított. A férje valami pszichiáter, ő segített benne visszamenni az előző életeibe. Egyébként erre a reinkarnációs visszatekintésre van valami, amivel meg lehet ezt csinálni? Vagy el kell menni valami szakértőhöz?
2012. aug. 20. 18:27
13/17 anonim válasza:
Önmagadnak csak akkor érdemes ha időt és energiát ölsz bele, hogy kitanuld, mert nehéz kiküszöbölni az öncsalást. A regressziós módszerek egy része is hamis, viszont vannak módszerek amikkel hiteles eredményt lehet elérni. Nem feltétlenül kell hipnózisban lenni hozzá, hogy az előző életből emlékeid bukkanjanak fel. Viszont nem is biztos hogy egy pszichiáter hipnózisa elegendő hozzá, hogy valóban az előző életekbe vigye vissza az illetőt. Egy pszichiáter hipnózisa sokkal inkább a vágyak mélységeibe hatol, így azt hozza felszínre ami az illető leghőbb vágya. A legtöbb ember vágya hogy nagy legyen, híres, elismert, és ha a jelenben még nem is az, de szeretne bizonyságot nyerni róla, hogy valaha már mindezt elérte, így a jelenben is van rá esélye. Az életek közötti határt nem hiszem hogy egyszerű hipnózissal át lehetne törni, ha a lélek ezt saját maga nem kezdeményezi a másik oldalról. Ugyanis a hipnózis nem érinti a lelket, csak a tudatot, és a tudat alattit. Ezek az ember halandó részei, a halál után ugyanúgy elenyésznek, mint a test. A lélek az, ami minden testetöltés alkalmával új, és új személyiséget alakít ki, persze figyelembe véve mindazt ami az előző életekben történt az akkori megtestesülésekkel. Így lehet az, hogy ugyan a lélek emlékszik minden életre, az ember maga nem. Mert az emlékei vele halnak, és az új testbe nem kerülnek be mint emlék, csak mint tulajdonság, vagy mint kapcsolódó karma. Ha a hipnózis alatt a lélek nem látja jónak hogy megnyissa az emlékeit a földi én előtt, akkor legfeljebb vágyakat, víziókat láthat az illető. Léteznek viszont technikák, melyek arra valók, hogy ezeket az emlékeket tanulás, vagy gyógyulás céljából előhívhassuk. Én olyan technikával utaztam, aminek a célja az egyén gyógyulása olyan betegségekből, amik karmikus okokra vezethetők vissza. De akárhányszor utaztam, vagy utaztattam, még sohasem volt senki, aki atlantiszi pap vagy papnő lett volna. Ezek az utazások is félrecsúszhatnak persze, és csak víziókká, és vágyképekké lehetnek, ha az utaztatást végző személy nem elég figyelmes, hogy elejét vegye az ilyen problémáknak. Az emberek elméjében atlantisz a nagyság, a mágia, és minden titkos tudás forrása, így akik ezotériával foglalkoznak javarészt titkon vagy nyíltan arra vágynak, hogy atlantiszi eredettel rendelkezzenek. Biztos vagyok benne, hogy azok egy része aki ilyet állít magáról, valóban ebben a hitben él, de egy másik részük csak hazudja. Nem tudom hogy Doreen Virtue melyik kategória, de amiket ír, az elég gyakran nem egészséges. Gyakran azok a jobb dolgai, amik nem működnek. Például az angyalkártya sorozata, a tündérkártya sorozata, a misztikus sellők és delfinek kártyái, és az ég tudja milyen jóskártyái, amiket azóta adhatott ki, mióta nem dolgozom már könyvesboltban. Ha komolyan érdeklődsz az ezotéria, okkultizmus, mágia témakörben, akkor inkább a hermit kiadó(ez a reklám helye) könyvei között kutass. Lehet hogy kevésbé fog tetszeni amit írnak, mert nem állít be téged automatikusan valami csodalénynek, de valós esélyt ad rá, hogy megtanulhasd, amit a témakörben érdemes tudni.
14/17 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a hosszú választ! :)
Hát Doreennak megvan az angyalkártyája, abban hiszek és bízok mert hát angyalok Doreen nélkül is léteznek :) Sokszor szoktam kártyát húzni és ha felteszek egy kérdést akkor az esetek 90%ában jó választ vagy segítséget adnak. Viszont a delfin, tündér sellő stb. dolgokban nem igazán hiszek. Ezt a részét már "vicc"-nek tartom. Esetleg tudnál írni regressziós módszerekről privátban? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy is zajlik le egy ilyenés miként lehet elérni ezt az állapotot.
2012. aug. 21. 02:39
15/17 anonim válasza:
Valóban nélküle is léteznek, de az angyalkártyával való jóslás sikeressége neked köszönhető, nem az angyaloknak. Ezért mondom hogy veszélyes amit ír. Az angyalok nem szólnak bele az emberek mindennapi életébe, és segítségül is csak nagyon indokolt esetben jönnek, mert nem ez a feladatuk. Viszont van manapság ez a divatos felfogás, hogy erre-arra megkérhetjük az angyalokat, és segítenek. Olvastam már olyat is hogy segítenek megtalálni a házban elveszett kulcsot, és segítenek parkolóhelyet találni ha zsúfolásig tele is van kocsikkal. De ennél nagyobb ügyekre is méltatlanság angyalok segítségét kérni. A középkorban létezett egy mágiaág, amely ugyanezen az elven működött, és a varázsló a saját földi igényeinek kielégítésére használta. Ez volt a nigromancia, azaz a démonok megidézése, és segítségül hívása. Valaki ezt átültette most, itt a 20. század vége felé az angyalokra, de talán nem is tudta milyen veszélyes dolgot művelt. Ugyanis az angyalok távol állnak a mi földi világunktól, és a megidézésükkor, hívásukkor előfordulhat hogy valami rossz szándékkal jön helyette, és kiadja magát az adott angyalnak. Sok példa volt már erre. Az angyalok erejének kérése egy fokkal még valószínűbb sikerrel jár, mert ahhoz hogy az erőiket a segítségedre küldjék nem kell túl közel jönniük a fizikai világhoz, csak ha konkrétan magukat az angyalokat hívod. Az angyalokhoz való imádkozás sem feltétlen helytálló, mert nem istenségek, istenek. Sok ilyen cifraságról olvastam már, és tényleg van köztük ami egészségtelen. Ha meg is jelenik valami a hívásodra, mi bizonyítja hogy az angyal jött, és nem csak valami, ami angyal képében tetszeleg?
16/17 A kérdező kommentje:
át köszönöm szépen, ezzel megválaszoltad egyik, magamban feltett kérdésemet :)
2012. aug. 21. 13:28
17/17 anonim válasza:
Nyugodtan vásárolhatsz kiárusításokon kristályokat, úgy olcsóbb :) én is ott szoktam beszerezni őket. Csak arra ügyelj, hogy alaposan tisztítsd meg mindet minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!