Most ugyebár nem lehet dohányozni a suliban. De mi van ha vízipipát viszek be shiazo kristályokkal?
Figyelt kérdés
:D#shiazo kristály
2012. ápr. 12. 23:27
1/5 anonim válasza:
A suliban tanulni kell meg fűzni a csajokat, nem pedig füstölögni.
2/5 anonim válasza:
De miért is kell dohányozni a suliban? Nem értem. A suliban tanulni kell, 18 év alatt pedig dohányozz otthon, a szüleiddel. Ja hogy ők nem tudnak róla... ahha.
3/5 A kérdező kommentje:
Hogy ne tudnának róla. Hülye gyerek. Tanulunk is, csak néha tudod van lyukas óra.
2012. ápr. 13. 14:35
4/5 anonim válasza:
Ha meg akarod tudni, próbáld ki. Úgy érzed, attól felnőttebb, fontosabb, nagyszerűbb leszel, ha dohányzol a suliban? Vagy máshol? Tudom, hogy nem könnyű leszokni (nekem mondod!), de mégis így érzem felszabadultabbnak magam.
5/5 anonim válasza:
Találni fognak kifogást, hidd el. Ha morzsázol, nálunk azért beszólnak, ne hidd, hogy neked ezt engedni fogják. Főleg, hogy a szén komoly károkat tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!