Mennyibe kerülhet egy swarowski kristályokkal diszitett kontaktlencse?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 22:47
4/8 anonim válasza:
wow ez nagyon jól néz ki! (Y)
17/L
5/8 anonim válasza:
Bocs az offért: De nem tudod, hogy hol lehet ilyet kapni? Én már régóta szeretnék ilyet, de nem tudom honnan kéne beszerezni. :)
6/8 anonim válasza:
Nem kényelmetlen az ilyen lencse?
Engem még most is ráz a hideg ha belegondolok.. brrr.
Mi Swarovski-t árulunk, már rámjött a frász, hogy mi lesz ha divatba jön és kénytelen leszek ilyet is beszerezni :DDD
Nem tudom miért, de engem komolyan az ájulás kerülget tőle, hogy a szembe belerakni... pedig nem vagyok ilyen nyuszi típus. :)
7/8 anonim válasza:
De. Oda is van írva, hogy vszínűleg elég kellemetlen a viselése. Gondoljon már bele az a sok marha, aki ilyet akar venni, hogy milyen érzés, ha egy pici kis kemény kavics van a szemében...
8/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon régóta keresem, de sehol nem találom! Ha vki esetleg tudja, h hol lehet kapni, légyszi írjatok
2010. szept. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!