Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek istenbe?

Hisztek istenbe?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 14:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a túlvilág bejárata a wc ben található,mer aki meghal az szrban van.,
2012. aug. 21. 12:49
 22/27 HorvathAlpar válasza:
Igen, hiszek Istenben. Ha más is érdekel, vagy más kérdésed is van - küldj privát üzenetet.
2012. aug. 21. 16:24
 23/27 marvel comics válasza:

Igen Én Kijelentem Hogy hiszek,de nem szabad konzervativnak lenni ha a másik mást hisz. elkell fogadni, más hitébe nem szabad beleszolni.

van aki buthista van aki hindu,én református keresztény vagyok ezt hiszem

2012. aug. 22. 15:08
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen, de a könyvek isteneihez köze nincs!

Azok közül egy sem jó és egy sem barátja az embernek.

2012. aug. 22. 23:02
 25/27 aries 2 ***** válasza:
Igen. És ezt Ő is tudja.
2012. aug. 23. 00:40
 26/27 anonim válasza:

Én hiszek Istenben , mert vallásos katolikus családban nőttem fel. És életem során két alkalommal is diagnoztizáltak rajtam az orvosok két eltérő tipusú betegséget, amiből szerintük szinte lehetetlenség a gyógyulás.

Aztán kértem az Urat, hogy gyógyitson meg, mert az orvosok nem tudnak. Sokat imádkoztam a templomban és Isten meghallgatott , mert mind a kétszer meggyogyultam. Amikor visszamentem az orvosokhoz egyszerüen alig tudták elhinni , hogy meggyogyultam, de az orvosi leletek alapján elhitték és azt mondták én nagyon szerencsés vagyok mert ez kész csoda.

Ezek után még jobban hiszek Isten létezésében és jóságában.

2012. aug. 23. 21:44
 27/27 anonim ***** válasza:
biztos herpeszed volt meg lábgombád...
2012. aug. 23. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!