Ti ennek az Alajenak hisztek, aki ilyeneket ír a honlapján? (Példák lent)
Sziasztok!
Most azokhoz szól a kérdésem, akik hűen követik ezt az Alaje csalót. Olvasgattam a honlapját, ahol találtam pár érdekes választ, amit hívők raktak fel neki, és elvileg ő válaszolt rá. Pár példa:
"Kérdés: Tudnál beszélni a delfinekről? Mindig olyan szerető lényeknek találom őket.
Válasz: Ők leszületett földönkívüliek."
"Kérdés: Hello Mr.777ALAJE. Mi a véleményed a Google megmagyarázhatatlan jelenségéről?
Válasz: A Fény Galaktikus Szövetsége adott egy ötletet telepatikusan a Google embereinek, hogy mutassanak egy hajót. Azok az emberek a Google-nél, azt gondolják, hogy ez az ő ötletük... De valójában, az embereim adták nekik az ötletet. Ez egy módja, hogy a Földi emberek elméjébe hozzunk egy hajó képét és, hogy lássuk hogyan éreznek efelől."
"Kérdés: Lehetséges a Földi embereknek elutaznia a Plejádokra?
Válasz: Csak ha magasabb rezgésben vagy."
"Kérdés: Van egy találkozóhely, ahol minden Fény Galaktikus Szövetség lény találkozik és tudod a hely nevét?
Válasz: Igen, ez a hely a Földön kívül van, a nagy anyahajókban."
" A Fény Szövetségének többezer különböző földönkívüli faja van."
Most ezek után, vki magyarázza már el nekem h lehet egy ilyen emberben hinni, akinek a szavaiban látszik a hazugság, és a csalás?:) Több ezer idegen faj? Anyahajók? Delfinek mint földönkívüliek?:D És még az ilyen emberek mondják h ők magasabb tudati szinten vannak?:D
Mindenkinek a véleményét szívesen várom:)
Én alapból nem hittem neki. Láttam pár percet a videókból, az pont elég volt a sírógörcshöz.
Én azon töröm a fejem, hogy ilyeneket fogok csinálni. Videókat meg egy ilyen weboldalt. Aztán megélek a reklámokból és röhögök a hívőkön.
Az, hogy ki kinek vagy miben hisz, az belülről kell jöjjön.
Ne fikázd ezeket az embereket. Ennyi erővel kérdezhetnéd, hogy miért hisznek a keresztények Jézus Krisztusban. Azért, mert ez ad nekik erőt.
Nem rosszabbak Alaje válaszai, mint az egyházéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!