Hisztek a szivárvány "életben"?
Most 5 perce hogy láttam 2 szivárványt egymás mellett mert szakad az eső és süt a nap. Pillanatra elnéztem egy másik házra és a szivárványok hirtelen eltűntek pedig nem voltak homályosak csak az egyik volt homályos a másik tű éles.
És 3 mp-re a tű éles szivárványon valami fényes alak ment fel de eltűnt a felhők miatt. A homályos szivárvány alja felé valami sárgán világító pontot vettem észre. Nagyon megrázó volt (majdnem össze estem ilyedtembe) és ezért néztem 5 mp-re a másik házra.
*tűéles, összeestem, ijedtemben
Amíg kitaláltad ezt a "szivárványon felmenő alak" sztorit, addig belelapozhattál volna egy nyelvtan könyvbe.
A kérdésedre a válasz: nem
A szivárvány egy jelenség, az esőcseppeken megtörő fény okozza. Ennyi, ebbe nem kell mást belemagyarázni.
Ugye az nem komoly, hogy egyesek a szivárványról is ki tudnak találni valamit?
Este vihar lesz, szerintetek a villámlás az az istenek haragja? ITT LESZ A VÉG???:(((
Ne nézd meg, mert a végén elhiszed ezt a sok baromságot.
Nem léteznek se plejádok, se reptoidok. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!