Hisztek a szivárvány "életben"?
Figyelt kérdés
Most 5 perce hogy láttam 2 szivárványt egymás mellett mert szakad az eső és süt a nap. Pillanatra elnéztem egy másik házra és a szivárványok hirtelen eltűntek pedig nem voltak homályosak csak az egyik volt homályos a másik tű éles.
És 3 mp-re a tű éles szivárványon valami fényes alak ment fel de eltűnt a felhők miatt. A homályos szivárvány alja felé valami sárgán világító pontot vettem észre. Nagyon megrázó volt (majdnem össze estem ilyedtembe) és ezért néztem 5 mp-re a másik házra.
2012. aug. 12. 18:53
41/52 Antimod válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY
Én erről a videóról beszélek. Nincs is több linkelve ebben a topicban.
42/52 anonim válasza:
Igen, ez a szivárványos. Erről kérdeztem, hogy ilyesmit látott e.
43/52 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha léteznek is plejádok akkor sem hinném hogy a szivárványon mennek föl xD
2012. aug. 13. 14:16
44/52 Antimod válasza:
"Igen, ez a szivárványos."
Most komolyan, hányadik másodpercnél látsz szivárványt (vagy említi egyáltalán)?
46/52 A kérdező kommentje:
ez hülyeség
2012. aug. 13. 14:25
48/52 A kérdező kommentje:
ja. miért mi lenne?
2012. aug. 13. 14:26
49/52 anonim válasza:
Most, hogy megnézted, te is Alaje emberei közé tartozol. Már nincs menekvés!
50/52 A kérdező kommentje:
XD akkora egy b@lf@sz vagy. már miért ne lenne és miért lennék egyből olyan?
2012. aug. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!