Hisztek a szivárvány "életben"?
Most 5 perce hogy láttam 2 szivárványt egymás mellett mert szakad az eső és süt a nap. Pillanatra elnéztem egy másik házra és a szivárványok hirtelen eltűntek pedig nem voltak homályosak csak az egyik volt homályos a másik tű éles.
És 3 mp-re a tű éles szivárványon valami fényes alak ment fel de eltűnt a felhők miatt. A homályos szivárvány alja felé valami sárgán világító pontot vettem észre. Nagyon megrázó volt (majdnem össze estem ilyedtembe) és ezért néztem 5 mp-re a másik házra.
"Most, hogy megnézted, te is Alaje emberei közé tartozol. Már nincs menekvés!"
Én nem néztem meg, mert jól látom, hogy nincs benne szó a szivárványról. Egyébként láttam már Alaje videót, és igen, én is közéjük tartozom, mert hasonló spirituális értékrend szerint igyekszem élni az életemet.
Egyébként rohadtul nem érdekel, ez az 'Alaje' kicsoda-micsoda, mert nem az értékrend a fontos, nem a körítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!