Hisztek a szivárvány "életben"?
Figyelt kérdés
Most 5 perce hogy láttam 2 szivárványt egymás mellett mert szakad az eső és süt a nap. Pillanatra elnéztem egy másik házra és a szivárványok hirtelen eltűntek pedig nem voltak homályosak csak az egyik volt homályos a másik tű éles.
És 3 mp-re a tű éles szivárványon valami fényes alak ment fel de eltűnt a felhők miatt. A homályos szivárvány alja felé valami sárgán világító pontot vettem észre. Nagyon megrázó volt (majdnem össze estem ilyedtembe) és ezért néztem 5 mp-re a másik házra.
2012. aug. 12. 18:53
32/52 anonim válasza:
Nézd meg ezt a videót és megtudod: http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY
33/52 Won válasza:
Jaj :D Valahogy tudtam, hogy ez jön be, amikor a linkre kattintottam.
34/52 A kérdező kommentje:
mi jött be?
2012. aug. 13. 13:31
35/52 anonim válasza:
Egy részlet az Óz a csodák csodájából, amikor a csávó a szivárványon járkál.
36/52 A kérdező kommentje:
az jó xd
2012. aug. 13. 13:55
37/52 A kérdező kommentje:
ez olyan mint egy chatszoba Nem chatelünk együtt mi ezósok vagy csináljak belőle egy új kérdést?
2012. aug. 13. 13:56
38/52 anonim válasza:
Megnézted a videót? Olyat láttál?
39/52 Antimod válasza:
"Megnézted a videót? Olyat láttál?"
Rosszat linkelhettél, mivel az a bizonyos Alaje nevű akárki beszél a spirituális értékekről, közben végig ugyanaz az animáció megy alatta.
40/52 anonim válasza:
Én a legutolsó videóról beszéltem, nem az előzőekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!