Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mire fel ez a nagy katonai...

Mire fel ez a nagy katonai hűhó a londoni olimpia körül? Ufó inváziótól tartanak?

2012. júl. 16. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
llllllll
2012. júl. 16. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem. Egyszerűen nem akarnak terrortámadást.

2. válaszoló: Nostredamus nem jósolt semmit. Mindenki ír valami jóslatot, aztán ráfogják, hogy az Nostredamus jóslata...

2012. júl. 16. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gumikacsák támadásától tartanak... Nekem mindig is gyanúsak voltak azzal az ártatlan csipogásukkal... még a szemük se áll jól.
2012. júl. 16. 18:59
 14/17 anonim válasza:
37%
Ez egy összetett dolog... Igen, készülnek terrortámadásra csak nem éppen terroristák, hanem egy "csoport", szervezet, hívhatjuk akárminek. Sok videó van fent youtube-on, rengeteg cikk, biztos észrevette az angol kormány is, bár vannak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy ők nincsenek-e benne az egész összeesküvésben... linkelek videót, ha érdekel nézd meg és megvilágosodsz, megvilágosodtok.... ufók meg oszama bandáinak ehhez semmi köze. Imádkozok az égiekhez, hogy ne történjen semmi rossz az olimpián, mert ahogy eddig látszik sokan fognak meghalni... hiába a katonaság. na itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=8jWAaZoEErg
2012. júl. 25. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Vmi terrorizmusos dologtól tartanak:) hallotam róla
2012. júl. 27. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Még vagy 3 hajóval oda parkolhattak volna!!

A biztonsági őr már nem menő arrafelé.

2012. aug. 15. 02:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert jön az eltévedt Isolus...
2014. ápr. 29. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!