Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Milyen szerket tolnak most az...

Milyen szerket tolnak most az olimpikonok?

Figyelt kérdés
Lassan kezdődik a lomdoni olimpia. Arra lennék kíváncsi, hogy az élversenyzők, (amerikai, jamaicai, kínai stb) Milyen kimutathatatlan szert használnak? Mekkora a különbség mi és őközöttük lásd Fazekas Róbert 70-es 80-as évek koxával bukott. Melyek ma a legkorszerübb szerek? És mi miért nem használunk ilyeneket?

2012. júl. 15. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
szerinted tudja bárki is aki nem profi? ezeket olyan titokban tartják. hogy mi miért nem használunk ilyet? ha azt hogy "mi" úgy értetted hogy mi közemberek, akkor azért mert drága (napi 30-50ezernél kezdődnek, ismétlem NAPI, nem havi és azok még a szarabbak) és mert károsak. ha meg úgy értetted hogy a magyar profik, akkor azért mert nincs pénz. csak rosszabbra van pénz, amivel meg lebuknak a teszteken.
2012. júl. 15. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt az átlag emberek is tudnák akkor régen rossz lenne nekik. Sok országban nagyon sok pénzt beleölnek az ilyen irányú kutatásokba és nagyon vigyáznak rá hogy a csodaszereik ne kerüljenek akárki számára elérhetővé Nálunk is vannak ilyen irányú kutatások, de eléggé kis pénzből folynak ezért van az hogy néhány lúzer inkább bepróbál valami ezeréves tiltólistás cuccot hátha őt nem kapják el de ennek nagy bukta a vége általában.
2012. júl. 15. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem átlag okoskodó emberek válaszát várom, hanem olyanokét akik közel vannak a tűzhöz. A mi alatt pedig a magyar olimpikonjainkat értettem. Ok értem, hogy a szert konkrétan ugysem mondja el aki tudja, vagy használja, de a jellegét(szteroid,növekesésihormon,géndopping,epo,aztmagyógyszerek,stb)be lehetne tájolni. Konkrétan, Fazekas esetén gondolkodtam el, de rendesen.Nem hiszem el, hogy magyar élversenyzők rajta kívül ilyet használnának. Mondjuk, azt sem tudtam, hogy folynak kis pénzből kutatások. De akkor a Magyar dopping bizottságot is le lehetne állítani felülről jövő utasításra. Nehogymár azokat buktassuk meg, akiknek hátulról kis költségből a kimutatható szereiket pénzeljük.
2012. júl. 15. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Na akkor kiemelem megint, mert szerintem sokan tudják a választ. Azt olvasgattam a neten, különböző oldalakon, hogy az olimpián a peptidek is szerepet kapnak, amit könnyű megnézni bárhol, hogy miként hat. Az érdekesebb dolgok, amiket homály fed:

1. IGF-1 kimutatható lesz e?

2. Növekedési hormonok kimutathatóak lesznek e?

3. Miként hat a thymosin b4? hogyan alkalmazzák? stb

4. miostatin blokkoló hogyan alkalmazzák, hogy mit adnak, szúrnak milyen időközönként, amivel elérik a génátírást.

Milyen szerek vannak, amiről esetleg még nem hallottam?

Melyiket használva, vagy esetleg kombinálva lehet a legjobb eredményeket elérni?

2012. júl. 22. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:

én úgy tudom,hogy még mindig az epo,meg a növi megy náluk.

annyi,hogy úgy van elkészítve személyre szabottan,hogy a 30 összetevőből 1-2 molekula meg van változtatva,és már nincs is rá teszt.

2012. aug. 14. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!