A Fidesz 2002. -ben megígérte, hogy 2012. -ben Budapesten lesz olimpia, és lett olimpia. Állíthatja valaki, hogy nem szavatartó a párt?
Biztos vagyok benne, hogy valamit félreértettél. Ez egy célkitűzés lehet, hogy "Célunk, hogy a 2012-es olimpia budapesten legyen." vagy ilyesmi.
arról, hogy hol legyen az olimpia, egy nemzetközi bizottság dönt, ami nem megjósolható, és nem is megígérhető.
Aki ezt igéretnek vette, és most "csalódott" az az én szememben annyira hülye, hogy ne a fideszre, hanem egyáltalán ne szavazzon, mert teljesen nincs képben.
Amellett meg kell jegyezzem kedves kérdező, hogy véleményem szerint te sem vagy olyan ostoba, hogy ígéretként értelmezted, inkább csak utólag örülsz neki, hogy sikerült találnod valamit, amit a fidesz mondott és nem úgy lett.
különben meg, ha egy párt ez a legnagyobb dolog, amit fel tudsz hozni, akkor ez éppenséggel egész jónak számít.
És ha meg annyi minden igéretét megszegte a fidesz, ahogy az első válaszoló mondja, akkor szeretnék már hallani egyet, főleg azért, mert a választások előtt pont azzal vádolták a fideszt, hogy egyáltalán nem is ígért semmi konkrétumot. (és ez így is van, tényleg nem ígértek lényegében semmit.)
szerintem értékrendjében, rátermettségében, és becsületességében a leginkább felvállalható párt magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!