Mire fel ez a nagy katonai hűhó a londoni olimpia körül? Ufó inváziótól tartanak?
2012. júl. 16. 12:19
2/17 anonim válasza:
Nostradamus szerint robbantás lesz :/
3/17 anonim válasza:
"Ufó inváziótól tartanak?"
Ha a WTC-be is UFO-k csapódtak 2001-ben, akkor igen.
4/17 anonim válasza:
Szerintem John Cena-tól tartanak, nehogy beváltsa valamelyik aranyérmesen a tegnapi MiTB táskáját.
5/17 anonim válasza:
Igen, ufó invázió lesz. Eljönnek, a lézereikkel kiirtanak mindenkit, a túlélőket összegyűjtik és a szadista kísérleteiket fogják végrehajtani rajtuk. Most boldog vagy?
6/17 anonim válasza:
Kérdező, ha el is olvastad volna a cikket, amit linkeltél, nem kellett volna itt égetned magad.
7/17 anonim válasza:
Terrorizmus mond vmit? Attól mert Oszama halott, attól még terrorizmus sajnos van. És igen, egy olimpiát biztosítsanak megfelelően.
De jöhetnek az ufók is, azokat is leszedik..:)
8/17 anonim válasza:
Ha ilyen készültség van a terroristák is jobban meggondolják magukat. 2001 óta pld elképesztően megszigorították a repülőgépvezetés oktatását.
9/17 anonim válasza:
A nyári olimpia az egész világon a legnézettebb esemény, persze, hogy tartanak tőle, hogy a terroristák is pont most lendülnek akcióba, és most akarják felhívni magukra a figyelmet. Ugyanakkor hozzáteszem, hogy én hét éve voltam Londonban, de már akkor is nagyon figyeltek mindenre. Éjszakánként akkor is köröztek katonai helikopterek, illetve egyszer volt, hogy ültem a Temze-parton, kameráztam a várost, erre megállt mögöttem a Scotland Yard, kipattantak a kocsiból, és megérdeklődték, hogy nem terrortámadást készítek-e elő éppen...
10/17 anonim válasza:
Ez bonyolult lenne leírni, meg hosszú is.
Röviden: UFO leszáll, űrlény kiszáll, Föld elszáll. Itt a lényeg az "áll"-on van, erre rájött Anglia is, ezért berendelték a katonákat, hogy üljenek. Ezért az űrlények nem akarnak ülni hanem állni fognak, ezért nem jönnek. ÁLL érted ÁLL. Ezen van a hangsúly, állj fel. Ne ne vigyetek el ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!