Segitség! Mit csináljak, hogy ne érezzek?
Inkább adjunk konstruktív ötleteket.
Mondjuk, hogy a meditációt s egyebet ne arra használd, h kiiktasd az érzéseid, hanem hogy meggyógyítsd őket. Az ember arra született, hogy éljen és érezzen, az kizárt, hogy maga az életed ennek keresztbe akarjon tenni. Egy verzió van, hogy meg akar erősíteni, próbára tenni, akármennyiszer és akármilyen keményen. De mint ahogy mindenki az életre született, azzal értelemszerűen az életének a része a kötelező győzelem, nem feltétlenül a "csaták" megnyerése, hanem a "háborúé".
Tessék rendbe tenni magad lelkileg, dobj el magadtól mindent és mindenkit, ami fájdalmat okoz, és lépj tovább. Ne saját magad érzéseid iktasd ki, hanem a zavaró környezeted - te vagy az origó. :)
Sry, hogy hosszú és elvont voltam, de gondolkozzál el ezen.
Ahha, nálam is így kezdődött 16 éves koromban. összejött minden, örökké rossz kedvem volt, elkeseredett voltam,, lelki fájdalmaim voltak. Elegem lett. elhatároztam, hogy "kikapcsolom" az érzelmeimet. ez olyan jól sikerült, hogy már lassan 4 éve ugyanebben a helyzetben vagyok. Illetve nagyon ritkán találkozom olyan emberekkel, akik ideig-óráig ki tudnak rántani ebből az állapotból. De kevesen veszik a fáradtságot, mivel általában nem igyekszem az emberek kedvében járni, fölösleges felszínes beszélgetéseket folytatni, ezért eléggé tartanak tőlem, illetve nagyképűnek arrogánsnak tartanak. De már ez sem érdekel. Aki nem hajlandó alaposabban megismerni, az nem is érdemes rá:) (na, ez tényleg arrogánsra sikeredett).
De visszatérve az alap szitura. Inkább próbáld megoldani a problémáidat valahogy. Nem jó, ha annyira rideg vagy, hogy képtelen vagy érezni. Nagyon nem. később rájössz erre, de lehet, hogy addigra túlságosan belesüppedsz a zombi állapotba, és nem tudsz változni.
19/L
Tényleg túl kellene menned ezeken a dolgokon. TÚL MENNI azt jelenti, hogy elfelejteni.
Mindenre azt mondani: Nem érdekel, nem számít. Ha hinnél Istenben, jobb lenne. Mindenre azt mondanád: Isten így akarta. Vagy ha ezoterikus lennél, azt mondanád: ezt hozta a karmám. Így kellett történnie. És minden esetben: "Ezt is megtanultam. Elmúlt. Léphetek egyet fölfelé."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!