Telekinézis? Segítség!
már egy ideje gyakorlok és még nem nagyon mutatkozott eredmény, pedig már rengeteg oldalt megnéztem, próbálkoztam.
Körülbelül 3 hónapja gyakorlok.
Tudna valaki segíteni/tapasztalatot adni?
Aki nem hisz benne, vagy nem érdekli KÉREM ne írjon (legalább bunkóságokat). köszönöm :)
sztem csak úgy megtanulni már nem lehet
legfeljebb akkor, ha a gyereket a legelejétől fogva nem úgy nevelik, hogy kiűzik belőle az összes ilyesfajta gondolkodást
szerintem még vannak olyan szerzetes kultúrák, akik a külvilágtól elszigetelten élnek és képest hihetetlen dolgokra, pl. levitáció, telekinézis
1. válaszoló köszönöm a válaszodat. Ilyesmit én is olvastam, de szerintem ezt mások is elérhetik, csak a hogyan az számomra rejtély. :)
2. A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:05
Aki nem hisz benne, vagy nem érdekli KÉREM ne írjon (legalább bunkóságokat). köszönöm, hogy elrettentő példa voltál azok számára, akik tudják mit jelent a szövegértés.
kedves kérdező!
Attó lfüggetlenül hogy milyen kapcsolatod volt ezen témával kifejleszthető bármelynképesség csak megefelelő mennyiságű idő és türelem kérdése.
Amellett neked is csak ajánlani tudom hogy kezdj el meditálni a neten szerzett tudás nem fedhetetlen szal forráskritika erősen szükséges.
+ hónap édes kevés bármihez is 3 év múlva térjünk vissza a kérdésedre amellett ittt hosszú lenne bármiféle magyarázkodás hogyan is csináld plusz ez személye sírj privátban ha van kérdésed
Három hónap nagyon kevés idő, én évekig gyakoroltam, és ma már így iszom a sört:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!