Telekinezis, ufok, szellemekkel kapcsolattartás, asztrálutazás, jövöbe látás. Mely könyvek írnak ezekröl átfogóan, hogy megtudjam mihez van érzékem, mibe lenne érdemes beleásnom magam?
hogy melyikhez van érzéked? ezt könnyen megállapítom: egyikhez sem.
hogy miért? mert egyik sem valós dolog. kivéve, ha az ufo szó nem idegen lényeket takar
17:30
és?
a kecskebűvölők is igaz történeten alapult, mégse igaz belőle semmi.
Kedves Kérdező!
A telekinézis létét magam is tudom igazolni, hiszem az Egely-féle kereket mind a mai napig tudom forgatni pusztán az elmém erejével, és nem csak forgatni, hanem billenteni is, illetve irányt váltani.
Sokan hitetlenkednek, de mint mindig a többség a tudatlanok nem érthetik meg az igazságot, amit a jógik is sokáig titkoltak pusztán azért, mert kinevetnék őket a tudás befogadására alkalmatlanok.
Kimondottan nem tudok olyan könyvet, ami mindegyikkel foglalkozna, de ha szeretnéd lemérni, hogy mennyire vagy fogékony a telekinézishez, javaslom készíts házilag egy Egely-féle kereket és azon próbáld ki, hogy erősen koncentrálva mennyire vagy képes megmozdítani pusztán az elméd segítségével.
A többi témáról is tudnék neked írni, mivel ezekről egy bizonyos újságban és az interneten sokat olvastam/olvasok, mivel engem is érdekelnek ezek a témák, ha gondolod írj privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!