Álomfejtés segítség, elég érzelemdús álmom volt és most úgy érzem, hogy van jelentősége, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Esküvőről álmodtam, sok emberrel, én voltam a menyasszony, a vőlegény egy számomra ismeretlen ember volt az ismeretlen családjával, olyan "muzsikus" tipusú család volt, sokan voltak és senkit nem ismertem. Hófehér menyasszonyi ruhám volt, nagy abronccsal, és nagyon érzelemdús volt az álom, rengeteg ember volt és én nem ismertem senkit. Arra emlékszem, hogy nagyon rossz érzés volt, nem akartam az egészet, bánatos voltam, féltem. (Tud valaki segíteni, hogy mit jelenthet? Az álomfejtéshez annyit, hogy majdnem 5 éve kapcsoltban vagyok.)2011. dec. 5. 17:35
1/3 anonim válasza:
Ébren már aligha lehet megfejteni egy álom jelentést, legalábbis jelenleg. Jungnak van egy archetipusokról szóló könyve, azt elolvasni esetleg segíthet, bár szerintem az sem sokat.
2/3 anonim válasza:
Az mit jelent,hogy "majdnem 5 éve kapcsolatban vagyok?"
3/3 A kérdező kommentje:
Az álmos könyvekben sokszor számít, hogy házas vagy nem, gondoltam fontos lehet az esküvős álomnál is.
2011. dec. 7. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!