Ultrahangon kirajzolódó képeknek van e jelentősége, üzenete? Élesen kirajzolódó halálfejet láttam. Nem terhességi ultrahang volt.
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:15
1/5 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom a választ, de ne higyj abban, hogy bajod lesz. Utasítsd el ezt a jelet magadban.
2/5 anonim válasza:
de istenem... láttam egy halálfejet... a belek is állhatnak úgy, hogy össze lehessen téveszteni, mégsem kezdek el helyből fosni, hogy mi történt...
ennyi erővel:
láttam ma egy döglött madarat. lehet, hogy meg fogok halni?
ugyanaz
4/5 anonim válasza:
Esetleg nem nyeltél le mostanában egy kalózzászlót, vagy sisakot?
5/5 anonim válasza:
igen.
mar az oskorban is megfigyeltek, hogy akarhanyszor ultrahangon halalfejet latnak, utana sajnos hosszu ideig nem fog esni az eso.
Ezen meg a kozepkor sem segitett, amikor is artatlan ultrahangozasbol kesobb veres megtorlas lett, ugyanazon a halalfej lattan.
Sajnos az ultrahang mar csak ilyen. megmondja a frankot kerteles nelkul.
a fenti okfejtest is figyelembeveve, most vagy hosszu ideig nem lesz eso a fejed folott, vagy megtorolnak.
orulok, hogy segithettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!