Miért nevezi az emberek többsége összeesküvés elméletnek azt ami mindennapos realitás?
Gondolok itt pl. a "chemtrail jelnségre" tiszta időben nézzetek fel az égre,órákig megmaradó,majd szétterjedő vegyicsíkok terítik be az égboltot.34 éves vagyok,de nem emlékszem hogy gyerekoromban így nézett ki az ég,ez nem természetes.Érdemes utánaolvasni,ébresztő mindekinek!
erröl én is olvastam de én nem gondolom hogy feltétlen vegyszerre utalna az hogy orakig megmarad a csik utana. miért maradna meg a vegyszer és miért nem a göz? én pont azt tartom jobban elkepzelhetönek hogy kis felhöszerüket csinal a gép maga utan ahogy kinyomja a höt meg égésterméket. a vegyszer el szokott illanni hamar. meg ha ilyen mocskosságot terveznének szerintem probalnak jobban elrejteni.
az elsö oldalon amit kidob a linked vannak ilyen csikos felhök, konkretan ez: [link]
én egy amerikai kisvárosban lakom, és itt többször láttam már ilyen csikos felhöt, van is rola képem, de ide aztán igazán nem lenne érdekük bármit szorni, nagyváros a közelben sincs :D
egyébként hiszek az összeesküvéselméletekben, de nem mindben. azért akad ami csak hisztikeltés szerintem.
Kondenzcsíkról hallottatok már? Nem kell minden kis hülyeségből nagy ügyet csinálni. Pont ez a "jaj nemvolt ilyen régen, biztos vegyszerezik az eget" sztori az összeesküvés elmélet.
Amit látsz, az egy egyszerű kondenzcsík. Mivel a repülő elég magasan repül, az ottani hideg levegőben, másodpercek alatt megfagy a hajtóműből kiáramló gőz, plusz az üzemanyag égetése során keletkező gázok, porszemcsék. Ezek okozzák a kondenzcsíkot. Nem kell vegyi támadásra gondolni egyből, ez egy normális fizikai jelenség. Arról nem is beszélve, ha megnézel egy vadászgépet gyors manővereknél, ugyanúgy előjön a kondenz jelenség, csak például a szárnyvégeknél, ahol nincs hajtómű se más vegyi dolog. Egyszerűen kicsapódik a pára, és hirtelen megfagy.
Az h régen nem láttál ilyet, az attól is lehet, h azóta változtak a repülési magasságok, az üzemanyagok összetétele, a hajtóművek fejlettebbek lettek,kevesebb káros anyagot bocsájtanak ki.
Ennyi az egész, előbb utána kéni járni, vagy tanulni egy kis kémiát, fizikát, és máris tiszta lenne a dolog.
Ezt nezd:
Mindjart az elejen ott a piros kiemeles:
"hu ezek a csikok megmaradnak 1 oraig is JAJ MINDMEGHALUNK"
namost ugye azt meg se emlitem, hogy szakirodalomra nincs 1 hivatkozas sem, ami egyebkent kozos jellemzoje minden hasonlo cikknek
Nezzunk utana mit is tud a kondenzcsik, wikibol:
"A kondenzcsikok ugy viselkednek, mint a normal felhok. Magassagi elhelyezkedesuk alapjan a fatyolfelhok koze lehet sorolni oket, leginkabb azokhoz is hasonlitanak, mivel miniatur jegkristalyokbol allnak. Az, hogy mennyire lathatoak a kondenzcsikok, milyen sokaig maradnak fenn es mennyire terjednek szet, csak attol fugg, hogy az adott legreteg paratartalma, homersekleti- es szelviszonyai mit tesznek lehetove. Sok esetben egeszen rovidke csikot latunk - peldaul egy hidegfront atvonulta utani szaraz levegoben. Melegfront elotti nedves legtomegekben azonban nagyon sokaig (hosszu orakig) is fennmaradnak a csikok, kiszelesednek, a magaslati szelek meg-megcsavarjak, feldaraboljak oket."
"hosszu orakig" is megmaradnak, na itt a kutya elasva, ezt miert nem irja a fenti cikk, hogy a kozonseges kondenzcsik is megmarad hosszu orakig is?? mert akkor egybol lehetne tudni hogy hulyeseg az egesz?
+
masik, nem emlekszel, hogy mi volt gyerekkorodban?
akkor gondolkozz:
- korabban nem volt ilyen sok csik
- most sok csik van
Mi tortent? Megnovekedett a csikok szama? Miert?
Mik huzzak a csikokat? -> repulok
Akkor:
Lehet hogy megnovekedett az elmult 20 evben a legiforgalom?
Hol lehet ennek utana nezni?
Mondjuk a neten... kene valami adat...
Pont a gyerekkorod ota kezdett el jelentosen noni a legiforgalom...
Persze abban hogy eppen mennyi csik lesz lathato ugye a legkori valtozasok is szerepet jatszanak, attol fuggetlenul hogy mennyivel tobb repulo van fent. Azaz a repulok szamanak novekedese ellenere, lehetseges lett volna, hogy ne legyen tobb, hosszu ideig lathato csik, ha eppen olyan lett volna az idojaras odafent, hogy nem maradnak meg.
Rohej egyebkent a cikknel pl a kentaur8
Azt mondja, nem lehet ott a kondenzcsik, mert ellentmond a legkor-fizikanak. De hat ott van, latja is! Tehat a magyarazat hulyeseg, amit leirt melle, es az latszik belole, hogy nem tudja megmagyarazni miert van ott, mert nem ismeri pontosan milyen korulmenyek alltak fenn akkor eppen a legkorben. Persze szabad szemmel nagyon pontosan megmondhato mi is zajlik le 3-4 kmre a levegoben, abban nem lehet hiba.
Tessek gondolkodni es utananezni a dolgoknak, persze akkor ezekrol kiderul, hogy baromsagok es nincs miert aggodni, illetve hogy megint bedoltunk valaki mas hulyesegenek, igy lehet elveszik a varazsa a dolognak...
Most megyek veszek vallrol indithato raketat, aztan ha valami erre jon, csikot huzva, kuldok neki barati udvozletet...
Én azért örülök, hogy noname blogírók ismerik a végső igazságot, és átlátnak a világ kormányainak sokszorosan titkosított összeesküvésein.
^.-
Nézzétek meg ezt a filmet,mielőtt véleményt mondanátok: http://www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ
nagyon tanulságos,és elgondolkodtató.
Olvasd el ezt:
aztan
Mit is irt a d) pontban?:
"Veszelyesek lehetnek az aluminium-fluor es vegyuletei, amik peldaul a repulogepek uzemanyagaval hozhatok osszefuggesbe es a csapadekkal a Foldre visszajutva szennyezhetik a kornyezetunket."
Nezd meg a videot 0:20-tol.
Mit mondanak, sok az aluminium az esoben...
Ebbol lassan mar korvonalazodik a dolog:
- tudjuk hogy megnott a legiforgalom
- repulogepek uzemanyagabol alu kerul a legkorbe, majd visszahullik, ezt igazolja is a meresuk
Es ennyi, nincs emogott tervezett osszeeskuves a lakossag kiirtasara, mindossze kozonseges fizikai folyamatokrol van szo.
Ezutan annak van ertelme, hogy verjek az asztalt, es elerjek, hogy a karos anyagok kibocsatasanak csokkenteset - itt most akkor az aluminiumet.
Annak nincs ertelme, hogy mindenfele misztikus osszeeskuves elmeleteket krealjanak a dolog kore.
Talaltam egy ide jol illo hszt mashol:
"Sokaknak viszont meg sem fordult az agyukban, hogy az alu-barium jelenlete a legkorben a gazdasagossabb, olcsobb repules miatt van jelen, mint ahogy regebben a benzinben az olom. Kulombozo vegyi adalekokkal jelentosen novelni lehet a kerozin, illetve benzin hatasfokat. Az olom szazszor mergezobb az alunal, megis vigyorogva kocsikaztunk egesz nap, amig halomra nem kezdtek dogleni az emberek tudorakban. Ekkor aztan kimutattak a tudosok, hogy hol van a macskaszar elasva, es azota jelent meg az olommentes benzin. Nyugi, tettek bele helyette valami mast, igy a kocsid tovabbra sem fog tobbet zabalni.
Igy van ez a repulogepekkel is, amik egyetlen usa-europa utjuk soran annyi uzemanyagot egetnek el, mint egy szemelygepkocsi harminc ev alatt."
Ami meg erdekes lehet esetleg, az az hogy tudtak-e a cegek elore hogy milyen karos hatasa lesz a kornyezetre stb.
Egyik resznel mikor azt mondja vki, hogy a fak kipusztulnak. Hat mint tudjuk, eppen most igen nagy atalakulas zajlik az eghajlatban, a fajok elohelye megvaltozik stb, ugyhogy az hogy pozitiv lett a tesztje alura es titanra, meg nem feltetlenul biztos hogy az az oka a fak pusztulasanak...
Ne ugy nezd ezeket a filmeket mint isteni kinyilatkoztatas, hanem kritikus szemmel, ha nem tudsz belekotni, akkor lehet hogy:
- nem is lehet
- nincs hozza eleg ismereted a temaban es hozza kapcsolodo dolgokban -> nezz utana
ezt is erdemes elolvasni, hogy tisztuljon a kep:
meg ezt
A kerdesem az, hogy a videoban miert keverik ide a Geoengineering-et? Tekintve, hogy az abban szereplo anyagok kiszorasa csak mint terv szerepel..., egyebkent mint lathato nincs is a dolog mogott semmi titok, itt az egyik tanulmany:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!