Hallottatok valamilyen összeesküvés elméletet a 2012-es londoni Olimpiával kapcsolatban?
Sajnos nem tudok egyrol sem.
De ne aggodj,hogy megnyugodjon a lelked kitalaltam egyet.
De nem mondom elXD
hát,amikor az amcsik megtaláltál bin laden-t,akkor az arabok megfogadták,h szétzúzzák európát,ha megölik(ez ugye bekövetkezett).nem tudom hallottad-e,de volt is a híradóban,h egy angliai atomerőműnél találtak pár arabot,akik isten tudja mit csináltak ott...
bár azt nem értem,h mért pont az európaiakra vetettek szemet,lehet h nem is amcsik ölték meg..nah mind1,ezt nem nagyon vágom,de gondolj már bele,megöltek egy nagyhatalmú terroristát,akinek rengeteg kapcsolata volt,nyilván nem fogják szó nélkül hagyni
Azt hallani hogy hamis ufó invázió lesz vagy kirobban a 3.világháború [link]
http://www.youtube.com/watch?v=pDw4zwwUR5Q
És ezt szakértők is mondják, olyanok akik már nem dolgoznak ott [link]
"a Blue Beam projectben használt hologrammtechnikával"
Ugyanezt Isten mennydörgő szavával hallottam már (mondjuk nem specifikusan az Olimpiához kapcsolódóan).
én igen, épp tegnap óta keresgélek a témában. Linket adni nem tudok, de érdemes rákeresned:
-Fix HD - Enigma - Rockefeller
- Az aranykor hajnalán.
- és a YuoTubon is van valami magyarul, de az nekem nem volt hiteles. Angolul láttam tobbet is.
érdemes elolvasni cikkeket is, mi az általános vélemény a kabalafigurákrol meg logóról, amik kulonben tenyleg rondák.
Az biztos, hogy az egész nagyon furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!