2012 mágikus év?
Nekem eddig csak pozitív változást hozott ez az év, és érzem hogy még több ilyen vár rám. Valahogy sokkal több lett a motivációm és a kitartásom is, pedig egyik se volt rám jellemző eddig. Nagyon sokat változik/változott az életem, szinte minden téren. :)
Ez mitől lehet? Elkezdődött volna valamiféle átrendeződés a világban? Ti megtapasztaltátok már?
Nem kell mindenben egyből mágiát sejteni :) Egyszerűen jó éved van. Másnak meg nagyon rossz. Örülj neki hogy eddig neked pozitív. Ez olyan mint hogy vannak jobb és rosszabb napjaid. Abban sincs túl sok mágia.
De persze az lehet hogy most pont úgy gondolta valaki odafönt hogy megérdemelsz egy jó évet. :)
Én még nem tapasztaltam pozitívumot ebben az évben.
Hogy mikor mi jön össze, semmi köze a misztériumhoz, a mágiához.
Sőt, 2012 semmilyen változással nem fog járni, se spirituális se fizikai de még világvége kapcsán sem.
> Nekem eddig csak pozitív változást hozott ez az év
Nekem nem.
Sziasztok!
Ez az év tényleg hatalmas változásokat hozott: óriási átrendeződés van mindenütt, nagyon szuper, és nagyon rossz dolgok történnek váltakozva, legalábbis én ezt tapasztalom.
Üdv: egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!