2012-ben lesz világvége?
12 éves lány vagyok,és nagyon félek...
a Balaton alá is építettek már BUNKERT!
szerintetek lesz?
nagyon félek.. :'(
Ha világvége lenne, akkor semmilyen bunkernak sincs értelme, mert az is elpusztulna a világgal együtt.
De valószinüleg ez is elmarad, mint az elözö több száz, a legutolsó világvége idén februárban maradt el...
Hát képzeld én félek!
Sok mindent hallottam,és tudok,olvastam róla!
"Hát képzeld én félek!
Sok mindent hallottam,és tudok,olvastam róla!"
Ne félj, nincs miért.
Ha utána nézel, RENGETEG világvége-jóslat volt már, szinte nincs is olyan év, amelyikre ne jósoltak volna legalább két-három világvégét...
2012-ben februárra is mondtak (de az úgy látszik elmaradt), meg decemberre is... Csak az a furcsa, hogy jósolnak 2013-ra, és 2014-re is. Vajon miért, ha 212-ben úgyis vége lesz? Akkor jövőre "még végébb" lesz?
Szóval (ha már a tudomány topikba írtál) SEMMILYEN tudományos megfigyelés nem támasztja alá, hogy az elkövetkező jópár évben vége lenne a világnak.
Csak az emberek szeretik, ha ijesztgetik őket. :-D
Pedro
Igen ! A C.I.A is elköltözött denverbe a föld alá. Az ellenállás még fel is robbantotta őket.
Nem viccelek ! Változások előtt állunk. Az emberiség társadalmi rendszere meg fog változni. Kipusztul az emberek 5/6-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!