Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Na, milyen összeesküvés...

M@x kérdése:

Na, milyen összeesküvés elméleteket találtatok ki?

Figyelt kérdés
Hadd legyek képben... *-*

2012. márc. 22. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia M@x!

Eljutottunk odáig (legalábbis remélem), hogy a jószándékú, segíteni akaró reptoidok végre legyőzték a gonoszakat, így mostmár azokkal nem kell, nem lehet riogatni senkit!

:D

Egyébként már régen láttalak és hiányoltalak is. Hol voltál? (kisibolya)

2012. márc. 22. 18:52
 2/14 anonim ***** válasza:

sjrfic dfgnjev dsjfbjbf fvdfv ésédlőlg djvruiujfc dkgrllkv

Ez röviden összefoglalva, efnelcffv nyelven. Remélem kielégítő volt, és nem bánod, hogy nem magyarul írom le, de tudod, nem célszerű ezekről nyíltan beszélni, mert sosem tudhatod, ki hallgat. :)

2012. márc. 22. 18:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Helló!

Köszönöm a választ!!!

Éltem az életem... :DDD

2012. márc. 22. 18:56
 4/14 anonim ***** válasza:
:))))
2012. márc. 22. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
A reptoidok nem elfoglalni akarták a Földet? "O.o fél éve jártam itt utoljára, kicsit lemaradtam :D
2012. márc. 22. 19:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Én iss :O xDDD
2012. márc. 22. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
gyanús ez a kérdés, szerintem a lumbulábiak kémje vagy és így akarsz információt szerezni a reptoidokról.
2012. márc. 22. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Igen! De időközben kiderült, hogy a sötét lelkű reptoidok akarták a Földet elfoglalni, mert a jószándékúak elűzték őket a saját bolygójukról. Aztán amikor ez utóbbiak látták, hogy a sötét lelkűek mit akarnak, utánuk jöttek, és legyőzték őket. Most már csak csupa jószándékú, segíteni akaró reptoid röpköd felettünk.

Sőt! Feltűnt itt néhány rossz-szándékú gyíkember, azoknak is ellátták a bajukat. Azóta a jószándékú reptoidok őrjáratot szerveztek és rendszeres védőszolgálatot teljesítenek a Föld felett. Így mostmár nem kell semmitől sem tartanunk.

Most van folyamatban, hogy ezekkel a minket védőkkel megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot. Sajnos ez nehezen megy, mert 404 eltűnt, nem tudjuk hova "utazott". Reméljük, visszatér még közénk! :))

2012. márc. 22. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
A reptoidok emberhúst esznek. Van nekik több bolygónyi embertenyészetük. A föld is lassan sorra kerül. Valószínüleg ők állnak a tápláléklánc csúcsán. De az én feltételezésem szerint a reptoidok fölött a táplálékláncban a heteronomid kíborgok állnak akik viszont nem esznek emberhúst, ezért kezdtünk velük kapcsolatot létesíteni és szövetkezni, mert csak ők védhetnek meg a reptoidoktól.
2012. márc. 22. 22:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! És a heteronomid kiborgok miért segítenek, mit tudunk mi adni nekik?
2012. márc. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!