Valaki hisz abba hogy a halottak tudják alakitani a jövőnket?
Nem tapasztaltam még, hogy valamit elhunyt édesapám segítségével sikerült elérnem, de lehet, hogy csak nem vettem észre. De igazából még nem is gondoltam erre.
Viszont egyszer volt egy érdekes tapasztalásom, vagy nem is tudom minek nevezzem:
A férjemmel akkor még csak eggyütt jártunk, bár már komolyodott a kapcsolatunk, úgy bő egy éve lehettünk eggyütt, amikor is "belémhasított" egy érzés/gondolat/tudat, hogy édesapám áldását adta a kapcsolatunkra. Pedig akkor még nem is gondolkodtam rajta, hogy ugyan ő mit szólna a páromhoz, ugyan hogy tetszene neki, tehát nem lehetett arról szó, hogy én gondoltam, hogy biztos meg lenne vele elégedve, örülne a kapcsolatunknak...
Egyszer csak a "nagy semmiből" jött ez az érzés. Annyira határozottan éreztem, hogy egyértelműen tudtam, hogy igen, akkor ez az a pillanat, hogy apa 120%-osan elfogadta a páromat, így a kapcsolatunkat, örül neki, és jó választásnak tartja. Nagyon érdekes volt.
Tehát ha ebből indulunk ki, akkor elkébzelhető, hogy "belepiszkálnak" az életünk alakulásába.
nem, mert meghaltak
ezért hívják halottaknak őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!