Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Könnyezhetnek a halottak?

Könnyezhetnek a halottak?

Figyelt kérdés
Eddig nem hallottam konkrét esetről, viszont pár napja a tv-ben arról beszélgettek, hogy lehetséges...
2011. dec. 12. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, már nem egy nyitott koporsós temetésen voltam, de könnyező halottat még sose láttam. Olyat viszont igen, h az arcizmai meg-megrándultak, de ez természetes.
2011. dec. 12. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Azoknak a halottaknak, akiket én láttam, arcizma sem rándult.
2011. dec. 12. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, vagy, ha könnyeznek is, az nem sírás.

Maximum csak folyik a könny a szemükből valamiért, de nem sírnak, hiszen már halottak.

2011. dec. 12. 12:57
 4/6 anonim válasza:
Igen, ha megsíratod őket.
2011. dec. 12. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek olyan jelenségek amik előfordulhatnak, nem több, mint a drótra tűzött békacomb+statikus elektromosság. Régen azt is csodának tudták be.
2011. dec. 12. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

"Hát, már nem egy nyitott koporsós temetésen voltam, de könnyező halottat még sose láttam. Olyat viszont igen, h az arcizmai meg-megrándultak, de ez természetes."

Na, persze egy hetes halottnak megrándul az arcizma és sír...

Gyerekek, menjetek inkább a játszószobátokba (!)

2011. dec. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!