Könnyezhetnek a halottak?
Figyelt kérdés
Eddig nem hallottam konkrét esetről, viszont pár napja a tv-ben arról beszélgettek, hogy lehetséges...2011. dec. 12. 12:36
1/6 anonim válasza:
Hát, már nem egy nyitott koporsós temetésen voltam, de könnyező halottat még sose láttam. Olyat viszont igen, h az arcizmai meg-megrándultak, de ez természetes.
2/6 anonim válasza:
Azoknak a halottaknak, akiket én láttam, arcizma sem rándult.
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, vagy, ha könnyeznek is, az nem sírás.
Maximum csak folyik a könny a szemükből valamiért, de nem sírnak, hiszen már halottak.
5/6 anonim válasza:
Ezek olyan jelenségek amik előfordulhatnak, nem több, mint a drótra tűzött békacomb+statikus elektromosság. Régen azt is csodának tudták be.
6/6 anonim válasza:
"Hát, már nem egy nyitott koporsós temetésen voltam, de könnyező halottat még sose láttam. Olyat viszont igen, h az arcizmai meg-megrándultak, de ez természetes."
Na, persze egy hetes halottnak megrándul az arcizma és sír...
Gyerekek, menjetek inkább a játszószobátokba (!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!