Jönnek a szellemek.Én úgy szeretném,hogy tényleg létezzenek már szellemek,a kórház folyosóján éjszaka érdekes lenne menni,amikor senki nincs ott és sötét van+a hullaház környékére.Bárcsak lennének szellemek,izgisebb lenne az amúgy,monoton,látszólag értelmetlen életünk.Lenne túlvilág tök jó lenne.Amúgy én már 25 éves vagyok és nem félek a sötétben,meg sehol sem de amikor 17 voltam még én is féltem egy nagyon picit.
2012. máj. 18. 19:48
22/30 anonim válasza:
Hát régebben én is féltem a sötétben .
De már én is 17-éves vagyok és már nem félek .
Tudod miért?
1.) Már nem nézek annyi horror filmet .
2.) Ha nézek is 1-et nem élem annyira bele magam , tudom hogy csak eljátszák !
3.) Mikor már nagyon sötét van és előjön az a bizinyos pánik érzésem rögtön arra gondolok hogy nincs mitől félnem ! És szépre gondolok .
Nekem ez be vált !
Már nem félek a sötétben !ÉS egyedül se félek este ithon ! :)
2012. máj. 23. 11:36
23/30 anonim válasza:
Nyugi, én is félek a sötétben nem is kicsit, pedig 19 éves fiú vagyok. Nem mindig jön elő csak amikor ilyen szar hangulatom van, de akkor nagyon. Minden kis zajt meghallok meg beképzelek mindent, állandóan néznem kell körülöttem mindent, azt végén kiderül h sehol semmi/senki de nem tudom elnőni... :D
2012. aug. 1. 22:22
24/30 anonim válasza:
Én sem félek a sötétben, sem egyedül szüleim délutánosak söt tovabb is maradni szoktak tesóm meg vagy itthon van vagy nem szóval gyakorlatilag egyedűl töltöm az egész napomat de mist ne nézzetek hülyének én érzem a szellemek jellenlétét és bizonyítottak is hogy ott vannak de én nem félek tőlük..kár hogy nem lehet velük beszélgetni.:| akkor nem lennék annyira egyedül.>< 15L
2013. febr. 20. 13:47
25/30 anonim válasza:
Hát 178 évesen a mai atomkorszakban szellemektől majrézni ...hát tényleg gáz.. valamelyik tantárgyban tanították esetleg? Ha nem akkor rendben van-- de másban de főleg babonaságban hinni butaság egy tanult lánynak!
Ha igaz lenne a korzózó szellemek história, akkor a világ számtalan vallása egyforma meséket írna róla, de minden vallási dogma, különbözik a másiktól.
Ha éjszaka félsz akkor ne járj egyedül ha hazaérsz zárd be rendesen az ajtót, mert az élők azok inkább veszélyesek, mint a holt lelkek, akiknek sietős a dolguk és távoznak.
Sok mindent összeirkálnak vagy mondanak sajnos már a tv csatornákon is. Sajnos a legszórakoztatóbb mulatság és a legjobb jövedelem szerzés a hazugság, a mások félre vezetéséből származó haszon.
2013. szept. 15. 15:11
26/30 anonim válasza:
figyeljetek !!! szerintem tök felesleges féni minek ? az hogy félsz attól valami meg fog változni igen mégjobban félsz ez egy körforgás ha félsz egy betörőtől ugyis be fog hozzád törni haa félsz ha nem ! csak ha nemfélsz még neked lessz jobb de én nem félek semmitől csak ha valami kígyó pók mászik rajtam abból is a nagyok több félelmem nincs nah jó még talán attól is félek hogy egy nap elpusztul az összes jó kaja és még este se jöhetk haza a suliból és soha nem lessz nyár
2013. dec. 27. 13:45
27/30 anonim válasza:
Gáz!- mint írtad. Ha már meghallgatsz vagy olvasol ilyen marhaságokat, akkor vedd is úgy, mint emberi fantáziák förtelmeit, mert egytől egyig hazugságok voltak és ma is azok!
Ha állandóan ilyen marhaságra gondolsz, és ráadásul magad teremted a majrédat, akkor egy idő után ne csodálkozz ha a pszichiátrián fogsz kikötni! Ma csak majrézol holnap hallucinálsz hangokat majd látni fogsz nem létező magad tudata alkotta kivetüléseket amit az agyad dob ki, aztán bevonulhatsz a pszichiátriára, mert a valóság fog eltorzulni a tudatodban.
szokj le az ilyen marhaságokról sürgősen, mert jól jegyezd meg a kimondott szavak és az ismétlődő félelmet keltő gondolatok, megbetegíteni képesek az agyadat, a látás realitását és a gondolatok reális születését
2013. dec. 28. 19:53
28/30 anonim válasza:
Én is félek a sötétbe. Ekkor megpróbálom magamat megnyugtatni de bármi kis zajtól beindul az adrenalin
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!