Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 17 - lassan...

Szerintetek egy 17 - lassan 18 éves fiúnak kellene félnie otthon egyedül?

Figyelt kérdés
Betörők, szellemek, ilyenek? Vagy ilyen idősen már nyugodtan otthon hagyhatom egyedül?
2012. máj. 9. 18:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
hozzáteszem, éjszakára is.
2012. máj. 9. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ennyi idősen illene magát megvédenie, és mivan akkor ha a barátnőjénél lesznek éjszaka kettesben? Álljon a talpára, ajtókat zárja be és nem lesz gond. Szellemekben meg nehogy higgyen már.
2012. máj. 9. 18:59
 3/11 anonim válasza:
21%

Miért ne higyjen a szellemekben?

Hihetsz nyugodtan, de tudd hogy ők NEM bántanak!

2012. máj. 9. 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kérdezd meg, a félelem nem kortól függ. Egyébként meg sok múlik azon is, hol éltek, egy lakótelepi lakásban kevésbé félelmetes egyedül maradni, mint mondjuk egy városszéli családi házban. Ha muszáj egyedül hagynod, és fél az egyedülléttől, szervezze be aznapra ottalvósra valamelyik barátját. Két kamasz már tutira nem fél, boldogok lesznek, hogy övék a ház.
2012. máj. 9. 20:31
 5/11 Napkiraly ***** válasza:
17 évesen? neeeeeeeeeeeeee
2012. máj. 9. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem erről kérdezd meg őt :)
2012. máj. 10. 05:09
 7/11 anonim válasza:

én már 3 éve vagyok így, hogy sokszor egyedül vagyok esténként. Nem kell félni nem esz meg semmi :D

14/L

2012. máj. 10. 06:52
 8/11 anonim ***** válasza:

azért bulizni remélem nem az anyja kíséri a srácot...

lány vagyok, és már 10 évesen is otthon mert hagyni anyum, mikor délutános volt. du 3 körül hazamentem a suliból, ő meg volt h este 9re ért haza. óránként felhívott, tett ki kaját, tanultam, tévéztem, felpróbáltam a ruháit :D

2012. máj. 10. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már kisiskolásként is voltam egyedül otthon és nagyon élveztem,igaz akkor még éjszaka nem hagytak egyedül.Viszont már 13évesen voltam úgy,hogy nem mentem a szüleimmel nyaralni,így egyedül voltam otthon,én mondjuk sose féltem egyedül.
2012. máj. 22. 12:27
 10/11 anonim válasza:
Imádtam gyermekként egyedül lenni otthon, akár éjszakára is "kaland"
2012. máj. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!